Το Kanchanaburi Gears Up for River Kwai Bridge Week Festival 2023 κατά τη διάρκεια 8-17 Δεκεμβρίου

ΦΩΤΟ: Kanchanaburi PRD

Kanchanaburi-

Το Kanchanaburi έχει προγραμματίσει το φεστιβάλ River Kwai Bridge Week 2023 από τις 8 έως τις 17 Δεκεμβρίου στη γέφυρα River Kwai, Mueang, Kanchanaburi.

ΦΩΤΟ: Kanchanaburi PRD

Το φεστιβάλ River Kwai Bridge Week διοργανώνεται ετησίως για να τιμήσει τις ζωές που χάθηκαν στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ως η γέφυρα του ποταμού Kwai, επίσης κοινώς γνωστή ως Death Railway, η οποία κατασκευάστηκε εκείνη την περίοδο.

ΦΩΤΟ: Kanchanaburi-Center
ΦΩΤΟ: Kanchanaburi PRD

Κάθε χρόνο, το φεστιβάλ River Kwai Bridge Week έχει λαϊκές παραστάσεις σύμφωνα με την ιστορία του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, τοπικά προϊόντα και συναυλίες από διάσημους Ταϊλανδούς καλλιτέχνες, εντελώς δωρεάν.

Επιπλέον, θα υπάρχουν ζωντανές διακοσμήσεις σε όλη τη γέφυρα με φώτα νέον, επιδείξεις πυροτεχνημάτων και το μεγαλύτερο λούνα παρκ στην Ταϊλάνδη που θα διατίθεται ως αποκορύφωμα του φεστιβάλ.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.