Γυναίκα από το Kanchanaburi πέθανε αφού φερόμενος ως μεθυσμένος αστυνομικός τη χτύπησε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα και προσπάθησε να διαφύγει

Kanchanaburi-

Στις 4:00 μ.μ., στις 3 Δεκεμβρίου 2023, οι αστυνομικοί του Tha Muang έλαβαν αναφορά ατυχήματος για ένα φορτηγό που συγκρούστηκε με μια μοτοσικλέτα στον δρόμο Ban Tham-Muang Chum, Tha Muang, Kanchanaburi. Αναφέρθηκε ένα θύμα.

Η αστυνομία και οι ομάδες διάσωσης της Tha Muang έσπευσαν στον τόπο του ατυχήματος και βρήκαν μια τρακαρισμένη μηχανή και ένα πτώμα που αναγνωρίστηκε δημόσια ως η κυρία Daorung Klinhom, 48 ετών. Ο οδηγός του φορτηγού φέρεται να προσπάθησε να τραπεί σε φυγή μετά το περιστατικό, ωστόσο, η αστυνομία της Tha Muang έκλεισε το μονοπάτι και ζήτησε από τον οδηγό να βγει από το όχημα.

Μετά από πάνω από μία ώρα διαπραγματεύσεων, η αστυνομία μπόρεσε να συλλάβει τον οδηγό που δεν έπαθε τίποτα, ο οποίος αναγνωρίστηκε δημόσια ως ο κ. Somya Banthawtuk, 53 ετών, και φαινόταν να φοράει εσώρουχο της αστυνομίας της Ταϊλάνδης. Ο Somya φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι φοβόταν μην δεχτεί επίθεση από χωρικούς που περιέβαλλαν το όχημά του.

Οι αστυνομικοί της Tha Muang πραγματοποίησαν τεστ αλκοόλ στη Somya και η οικογένεια του θύματος ανέφερε στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι η περιεκτικότητα σε αλκοόλ ήταν πάνω από 300 mg%.

Ωστόσο, οι Ταϊλανδοί δημοσιογράφοι αναζήτησαν την ταυτότητα του Somya στο Διαδίκτυο και ανακάλυψαν ότι φαινόταν να είναι ο Pol. Υπολοχαγός Somya Banthawtuk, ο αναπληρωτής επιθεωρητής Mueang Kanchanaburi για την καταστολή του εγκλήματος.

Σύμφωνα με μια αναφορά της αστυνομίας, το τοπικό CCTV έδειξε ότι η Daorung, το θύμα, κατευθυνόταν στο σπίτι με τη μοτοσικλέτα της, στο σημείο του συμβάντος, ο Somya διέσχισε τη λωρίδα του και συγκρούστηκε δυνατά με τη μοτοσικλέτα του Daorung.

Αρχικά, η Somya συνοδεύτηκε στο αστυνομικό τμήμα Tha Muang για περαιτέρω νομική επεξεργασία και κατηγορίες για έγκλημα.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.