Μεθυσμένη Ινδή τουρίστρια ισχυρίζεται ότι έχασε χρυσό βραχιόλι 200,000 μπατ από την Pattaya Transwoman, ύποπτος αρνείται τις κατηγορίες

Πατάγια -

Ένας μεθυσμένος Ινδός τουρίστας φέρεται να πέτυχε πορτοφολάδες από ένα τρανσέξουαλ ενώ λιποθύμησε στο Walking Street στην Πατάγια.

Το περιστατικό αναφέρθηκε στην αστυνομία της Πατάγια τις πρώτες πρωινές ώρες της 4ης Δεκεμβρίου από το θύμα της Ινδίας, τον κ. Kotay Avisake, 40 ετών. Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι του έκλεψαν το τηλέφωνό του και ένα χρυσό βραχιόλι αξίας άνω των 200,000 μπατ αφού αποκοιμήθηκε μπροστά σε ένα κατάστημα κάνναβης στο Walking Street στη Νότια Πατάγια.

Ο κ. Kotay δήλωσε ότι έπινε σε έναν χώρο διασκέδασης στη Walking Street μέχρι που μέθυσε πολύ. Στη συνέχεια έφυγε από την εγκατάσταση και κάθισε κοντά σε ένα κοντινό κατάστημα κάνναβης, όπου στη συνέχεια αποκοιμήθηκε. Όταν ξύπνησε, ανακάλυψε, σύμφωνα με τον ίδιο, ότι το χρυσό του βραχιόλι που είχε αγοράσει στην Ινδία για 500,000 ρουπίες ή 200,000 μπατ έλειπε.

Ο κ. Kotay ζήτησε να ελέγξει το βίντεο CCTV από μια κοντινή κάμερα και είδε έναν ύποπτο, έναν τρανς, να τον πλησιάζει και να του αφαιρεί κάτι. Αμέσως ανέφερε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια και παρείχε στην αστυνομία την καταγραφή του CCTV.

Σε μια ταχεία επιχείρηση, η αστυνομία της Pattaya αναγνώρισε γρήγορα την ύποπτη και την έφερε για ανάκριση. Η τρανς γυναίκα, η οποία κατονομάστηκε από την αστυνομία μόνο ως Natt, 33 ετών, φέρεται να παραδέχτηκε ότι πήρε το κινητό τηλέφωνο του θύματος ενώ ήταν αναίσθητο. Ωστόσο, ο Natt αρνήθηκε ότι πήρε το χρυσό βραχιόλι και ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε επίσης να επιστρέψει το τηλέφωνο στον κ. Kotay επειδή δεν μπορούσε να το χρησιμοποιήσει λόγω του κωδικού πρόσβασης. Ισχυρίστηκε ότι δεν έκλεψε το βραχιόλι των 200,000 μπατ του κ. Kotay και υποσχέθηκε να συνεργαστεί πλήρως με την αστυνομία.

Παρά την άρνηση του Natt, η αστυνομία της Pattaya συνεχίζει την έρευνά της και εξετάζει άλλες κάμερες CCTV στην περιοχή. Δεν έχουν βρεθεί άλλα στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τον απολογισμό του θύματος για την κλοπή βραχιολιού μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι αρχές εξετάζουν επίσης το ενδεχόμενο ο κ. Kotay να είχε τοποθετήσει άστοχα το βραχιόλι κάπου αλλού πριν το περιστατικό.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.