Ο Buakaw Banchamek εξασφαλίζει κυρίαρχη νίκη επί του Nayanesh στο Kickboxing Showdown στο RWS: Legend of Rajadamnern

ΦΩΤΟ: RWS

Μπανγκόκ -

Στις 2 Δεκεμβρίου 2023, ο Buakaw Banchamek, ο παγκοσμίου φήμης μαχητής Muay Thai, κυριάρχησε σε έναν αγώνα kickboxing εναντίον του Nayanesh, ενός Ισπανο-Κονγκολέζου μποξέρ, στο RWS: Legend of Rajadamnern, Μπανγκόκ.

Ο Buakaw είχε αγωνιστεί στο παρελθόν εναντίον του Nayanesh στο Kunlun Fight 2018 στην Κίνα, ως αποτέλεσμα, ο Buakaw κατάφερε να εξολοθρεύσει τον Nayanesh στον πρώτο γύρο.

Ο Buakaw προερχόταν από μια πρόσφατη νίκη εναντίον του φίλου του και θρύλου του Muay Thai Saenchai στην Πατάγια στο Bare Knuckle Boxing και ήταν το βαρύ φαβορί.

Διαβάστε για την προηγούμενη πρόσφατη νίκη του Buakaw εναντίον της Saenchai στον αγώνα με γυμνό κότσι στην Πατάγια.

Ο αγώνας τριών γύρων υπό τους κανόνες του kickboxing διεξήχθη στο στάδιο Rajadamnern της Μπανγκόκ το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου.

Μετά τον τρίτο γύρο, ο Buakaw κέρδισε με ομόφωνη απόφαση καθώς ώθησε τον αντίπαλό του σε αμυντικές θέσεις.
Ο Buakaw δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα ότι εξαρτάται από τους όρους και τις προϋποθέσεις του RWS εάν θα συμμετείχε σε μελλοντικό αγώνα σύμφωνα με τους κανόνες του kickboxing ή όχι.

Ο Buakaw είχε δηλώσει προηγουμένως ότι αυτός μπορεί να είναι ο τελευταίος του αγώνας υπό τους κανόνες του kickboxing, καθώς ενδιαφέρεται για άλλες πολεμικές τέχνες.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.