Νεαρός Γάλλος τουρίστας βρέθηκε νεκρός μετά από πτώση από τον καταρράκτη Koh Samui

Κο Σαμούι-

Στις 3:30 μ.μ., στις 2 Δεκεμβρίου 2023, οι αστυνομικοί του Κο Σαμούι έλαβαν αναφορά αγνοούμενου για έναν Γάλλο τουρίστα που έπεσε κατά λάθος από τον καταρράκτη Namuang 2, Koh Samui, Surat Thani.

Οι αστυνομικοί του Κο Σαμούι, οι ομάδες διάσωσης και οι αρμόδιες υπηρεσίες έσπευσαν να βρουν τον αγνοούμενο που αργότερα αναγνωρίστηκε δημόσια ως ο κ. Ράιαν Μέγκαν, ένας 20χρονος Γάλλος.

Την ημέρα του περιστατικού, η κα Merina Emma και η φίλη της ανέφεραν στους αξιωματικούς στο Namuang Waterfall 2 ότι ο Ryan και άλλοι φίλοι επισκέφτηκαν τον καταρράκτη. Ωστόσο, ο Ryan πήγε μόνος του να παίξει νερό σε άλλο σημείο και μετά από 5 λεπτά πέρασε η Merina και άλλοι φίλοι φέρεται να φώναξαν για τον Ryan. Δεν υπήρξε ανταπόκριση, μόνο τα σανδάλια και το τηλέφωνο του Ράιαν βρέθηκαν στο έδαφος, είπε η Μερίνα.

Αφού έλαβαν αναφορά από τους Γάλλους τουρίστες, οι αξιωματικοί στο Namuang Waterfall 2 βγήκαν για να αναζητήσουν τον αγνοούμενο, αλλά το έδαφος ήταν δύσκολο να περπατήσει κανείς με τα πόδια, ο καιρός ήταν κακός και η νύχτα ήταν κοντά, έτσι οι ομάδες σταμάτησαν η αναζήτηση.


Στις 8:40 π.μ., στις 3 Δεκεμβρίου, οι αρμόδιες υπηρεσίες ξεκίνησαν άλλη μια επιχείρηση αναζήτησης και ανακάλυψαν με επιτυχία τον Ράιαν στις 11:15 π.μ. Οι ομάδες χρειάστηκαν άλλες 3 ώρες με τα πόδια για να ανασύρουν τη σορό από τον καταρράκτη.

Αρχικά, ο Ryan μεταφέρθηκε για νεκροψία και κρατήθηκε στο νοσοκομείο Koh Samui για να προσδιοριστεί η ακριβής αιτία θανάτου. Εν τω μεταξύ, αστυνομικοί του Κο Σαμούι θα ειδοποιούσαν τη γαλλική πρεσβεία για την υπόθεση.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.