Το 15ο ετήσιο φεστιβάλ Naklua Walk and Eat ξεκινά με στυλ

Πατάγια -

Η 15η ετήσια έκδοση της εκδήλωσης «Naklua Walk and Eat Festival» ξεκίνησε με μεγάλο ενθουσιασμό από το κοινό στις 2 Δεκεμβρίου 2023. Η εκδήλωση, με πρωτοβουλία του Γραφείου Τουρισμού και Αθλητισμού (TAT) και της πόλης Pattaya, έχει ως στόχο την προώθηση του βιώσιμου τουρισμού στην περιοχή Naklua.

Η τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε μόλις χθες και προήδρευσε ο κ. Poramase Ngampiches, Δήμαρχος της Πατάγια, μαζί με τη διοικητική ομάδα της πόλης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιείται κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 4 μ.μ. έως τις 10:2 από τις 24 έως τις 2023 Δεκεμβρίου 6 και από τις 14 έως τις 2024 Ιανουαρίου 12, εκτείνοντας συνολικά XNUMX ημέρες στην αγορά Lanpho Naklua. Αυτό το ετήσιο θέαμα περιλαμβάνει σειρές πλανόδιων πωλητών φαγητού που προσφέρουν φρεσκομαγειρεμένα θαλασσινά, ιδρώτες, τοπικά προϊόντα, καθώς και δωρεάν μουσικές παραστάσεις.

Η εκδήλωση έχει γίνει μια πολύ γνωστή ετήσια περίσταση μεταξύ των κατοίκων και των ταξιδιωτών, συμβάλλοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη της τοπικής κοινότητας και προωθώντας τις μοναδικές ιδιότητες του Naklua στον κόσμο.

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.