Η αστυνομία του Khon Kaen πραγματοποιεί επιθεωρήσεις στους κινηματογράφους πριν από την προβολή του "4 Kings II" για να αποτρέψει πιθανούς καυγάδες

Κον Καέν-

Στις 4:30 μ.μ., στις 30 Νοεμβρίου 2023, οι αστυνομικοί της Mueang Khon Kaen πραγματοποίησαν επιτόπια επιθεώρηση στο Major Cineplex Movie Theatre, Mueang, Khon Kaen, για να αποτρέψουν πιθανούς καυγάδες μεταξύ φοιτητών που έρχονταν να παρακολουθήσουν την ταινία «4 Kings II».

Οι αστυνομικοί έδωσαν οδηγίες και προληπτικά μέτρα για πιθανές επικίνδυνες καταστάσεις ως αποτέλεσμα της παρακολούθησης της ταινίας στον διευθυντή του κινηματογράφου. Οι αστυνομικοί μίλησαν επίσης και έδωσαν καθοδήγηση σε νέους και ανθρώπους που ήρθαν να παρακολουθήσουν την ταινία.

Η ταινία «4 Kings II» απεικονίζει το περιεχόμενο της βίας και τη χρήση όπλων για επίθεση μεταξύ τους μεταξύ ομάδων φοιτητών τεχνικών κολεγίων της Ταϊλάνδης.


Προηγουμένως, όταν προβλήθηκε η ταινία «4 Βασιλιάδες» το 2021, υπήρχαν αρκετές περιπτώσεις στις οποίες φοιτητές τεχνικών κολεγίων μάλωναν μεταξύ τους μετά το τέλος της ταινίας.

Πολ. Ο συνταγματάρχης Preecha Kengsarikit, επικεφαλής του σταθμού Muang Khon Kaen, δήλωσε δημόσια την ανησυχία του ότι μετά την παρακολούθηση της ταινίας, οι έφηβοι μπορεί να είναι υπερβολικά ενθουσιασμένοι και να προκαλέσουν καβγά ή να μιμηθούν τις κινηματογραφικές πράξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περιπολικοί έλαβαν εντολή να επιθεωρήσουν άλλες δύο κινηματογραφικές αίθουσες στο Mueang Khon Kaen.

Πολ. Ο συνταγματάρχης Preecha προειδοποίησε περαιτέρω τους εφήβους που παρακολουθούσαν την ταινία ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσουν διακριτικότητα και να μην μιμηθούν την ταινία για να προκαλέσουν βία, καθώς θα δημιουργήσει μόνο προβλήματα στους ίδιους και τις οικογένειές τους. Εάν διαπιστωθούν ότι διαπράττουν παράνομες πράξεις, η αστυνομία σίγουρα θα τους λογοδοτήσει, κατέληξε ο Πολ. Συνταγματάρχης Preecha.

Εν τω μεταξύ, αστυνομικοί της Μπανγκόκ στάλθηκαν επίσης στους τοπικούς κινηματογράφους της Μπανγκόκ για να κρατήσουν την ασφάλεια μπροστά στα εμπορικά κέντρα όπου θα προβληθεί το «4 Kings II».

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.