Υποτιθέμενος μεθυσμένος Βρετανός οδηγός τραυματίστηκε σε ατύχημα με φορτηγό στην Πατάγια

Πατάγια -

Ένας Βρετανός υπήκοος τραυματίστηκε σε ατύχημα με φορτηγό στην Πατάγια την 1η Δεκεμβρίου.

Περίπου στις 00:10 π.μ. χθες, το Ίδρυμα Sawang Boriboon Thammasathan έλαβε μια αναφορά για τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ένα φορτηγό που οδηγούσε Βρετανός υπήκοος. Το περιστατικό σημειώθηκε σε δρόμο εντός του Soi Mab Yai Lia 53, στην υποπεριφέρεια Nongprue, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi. Μετά από ειδοποίηση, οι ομάδες διάσωσης, μαζί με την αστυνομία της Πατάγια, πήγαν αμέσως στο σημείο για να κάνουν έρευνα.

Στο σημείο του ατυχήματος, σωστικά συνεργεία και αστυνομία βρήκαν ένα μπρούτζινο 4θυρο pickup Toyota Revo με πινακίδες κυκλοφορίας Chonburi. Το όχημα συγκρούστηκε και προκάλεσε ζημιές σε στύλο φαναριού, με αποτέλεσμα να λυγίσει. Στη συνέχεια το φορτηγό ανατράπηκε, έγειρε στο πλάι και υπέστη σημαντικές ζημιές στο μπροστινό του τμήμα.

Μέσα στο όχημα, οι ομάδες διάσωσης ανακάλυψαν τον κ. Κιουρί Λ., 60χρονο Βρετανό υπήκοο, τραυματισμένο και παγιδευμένο. Η ομάδα διάσωσης χρησιμοποίησε εξοπλισμό για να ανοίξει την πόρτα και να τον βοηθήσει να τον απομακρύνει από το όχημα. Ο κ. Κιουρί, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία της Πατάγια, ήταν σε κατάσταση μέθης, υπέστη ελαφρά τραύματα, μεταξύ των οποίων ένα κόψιμο στο κεφάλι και ένα σχισμένο χείλος.

Αν και η αρχική ιατρική βοήθεια παρασχέθηκε από τις ομάδες διάσωσης, ο κ. Κιουρί φέρεται να αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για άγνωστο λόγο.

Μετά την ανάκριση της συζύγου του οδηγού, η οποία δεν ταυτοποιήθηκε αμέσως, είπε στην αστυνομία ότι επέστρεφαν με το αυτοκίνητο στο σπίτι αφού ήπιαν κάποια αλκοολούχα ποτά. Όταν έφτασαν στο σημείο του ατυχήματος, ο δρόμος ήταν σχετικά σκοτεινός, με αποτέλεσμα τη σύγκρουση με την κολόνα του φαναριού και στη συνέχεια την ανατροπή του οχήματος.

Αρχικά, η αστυνομία της Πατάγια είχε πάρει τον οδηγό για να μετρήσει το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα του και να προχωρήσει σε νομικές διαδικασίες.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.