Οι αρχές κάνουν επιδρομή και εξάρθρωση της συμμορίας ψεύτικων μοναχών στο βουνό Σρι Ράτσα

Σρι Ράτσα -

Η μετανάστευση Chonburi έκανε επιδρομή και εξάρθρωσε μια συμμορία απατηλών μοναχών που κρυβόταν σε ένα βουνό στην περιοχή Sri Racha.

Η επιχείρηση ξεκίνησε μετά από καταγγελίες τόσο από πραγματικούς μοναχούς όσο και από κατοίκους της περιοχής για μια ομάδα ατόμων της Καμπότζης ντυμένα μοναχοί που εξαπατούσαν τους ντόπιους και εκβίαζαν χρήματα.

Μυστικοί αξιωματικοί και μετανάστευση παρακολουθούσαν τις δραστηριότητες της ομάδας πριν πραγματοποιήσουν την επιδρομή στις 30 Νοεμβρίου. Η ομάδα σύλληψης, με επικεφαλής τον αρχηγό μετανάστευσης του Chonburi, Pol Col Parinya Klinkesorn, εισέβαλε στο κρησφύγετο της ομάδας που ήταν κρυμμένο στο φύλλωμα ενός βουνού στη Σρι Ράτσα και συνέλαβε τέσσερις υπηκόους της Καμπότζης.

Μετά από έλεγχο, αποκαλύφθηκε ότι αυτά τα άτομα δεν διέθεταν ταξιδιωτικά έγγραφα ή πιστοποιητικά μοναχού και διέμεναν στην Ταϊλάνδη για τουλάχιστον δύο έως δέκα χρόνια χωρίς την κατάλληλη άδεια.

Ο Pol Col Parinya αποκάλυψε περαιτέρω ότι αυτή η συμμορία δρούσε στην αγορά Suphakrit στην περιοχή Surasak, έχοντας ψευδώς ισχυριστεί ότι ήταν μοναχοί από τον ναό Buddha Nimit και ζητούσε χρήματα από τους αγοραστές.

Η προκαταρκτική ανάκριση αποκάλυψε ότι η ομάδα ήταν μέρος μιας μεγαλύτερης συμμορίας που κρυβόταν στο βουνό. Ωστόσο, ο Pol Col Parinya αποκάλυψε ότι πολλοί ύποπτοι κατάφεραν να διαφύγουν όταν έγινε έφοδος στο αυτοσχέδιο καταφύγιό τους.

Στο κρησφύγετο είχαν μείνει κάρτες ταυτότητας, μερικά μετρητά, μαγειρικά σκεύη και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Ο Phra Khru Rangsan, ένας τοπικός Ταϊλανδός μοναχός, ανέφερε ότι αυτοί οι ψεύτικοι μοναχοί είχαν προκαλέσει βλάβη στον Βουδισμό και στους νόμιμους ναούς. Πίστευε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 10 ύποπτοι που εξακολουθούν να κρύβονται στο βουνό.

Οι αρχές συγκέντρωσαν αποδεικτικά στοιχεία, συνέλαβαν τους τέσσερις υπόπτους που συνελήφθησαν και τους προσήγαγαν για περαιτέρω ανάκριση πριν κινηθούν νομικά και απελαθούν.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.