Η Πόλη της Πατάγια γιορτάζει την 45η επέτειο και τιμά τον ιδρυτικό ευεργέτη

Πατάγια -

Η Πόλη της Πατάγια τίμησε την 45η επέτειό της με μια ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο χθες, 29 Νοεμβρίου. Η εκδήλωση απέτισε φόρο τιμής στον κ. Prinya Chawalitthamrong, έναν γενναιόδωρο ευεργέτη που δώρισε 10 rai γης στην πόλη στις 23 Νοεμβρίου 1980.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κ. Poramase Ngampiches, Δήμαρχος Pattaya, και ο κ. Sontaya Khunpluem, πρώην δήμαρχος Pattaya. Παρόντες ήταν επίσης η διοικητική ομάδα της πόλης, μέλη του δημοτικού συμβουλίου της Πατάγια, επικεφαλής διαφόρων τμημάτων της πόλης της Πατάγια και διευθυντές των 11 δημοτικών σχολείων της Πατάγια.

Η τελετή ξεκίνησε με θρησκευτικές τελετές και προσφορές τροφίμων σε εννέα βουδιστές μοναχούς. Μετά από αυτά τα τελετουργικά, πραγματοποιήθηκε τελετή κατάθεσης στεφάνων για να τιμήσει την προτομή του κ. Prinya Chawalitthamrong, του δωρητή γης που διευκόλυνε την κατασκευή του Δημαρχείου της Pattaya. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Πατάγια το 1948 και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μετατροπή της Πατάγια από ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό στον πολυσύχναστο τουριστικό προορισμό που είναι σήμερα.

Ο κ. Prinya, ο οποίος απεβίωσε το 2005, επέδειξε διορατικότητα και όραμα που βοήθησε σημαντικά στη διαμόρφωση της ανάπτυξης της πόλης και έθεσε τα θεμέλια για τη μελλοντική ανάπτυξή της.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.