Πυρκαγιά στο Πανεπιστήμιο Rajamangala στη Χούα Χιν προκάλεσε ζημιές 110 εκατομμυρίων μπατ, έρευνες σε εξέλιξη

Χούα Χιν-

Στις 29 Νοεμβρίου 2023, ο κ. Phonkrit Puangwalaisin, ο Αρχηγός της Περιφέρειας Hua Hin, αποκάλυψε δημόσια τις λεπτομέρειες σχετικά με ένα πρόσφατο περιστατικό πυρκαγιάς στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Rajamangala Rattanakosin, Hua Hin, Prachuap Khiri Khan. Αναφέρθηκε ότι οι συνολικές ζημιές ξεπέρασαν τα 110 εκατομμύρια μπατ.

Πριν από το περιστατικό της πυρκαγιάς, το πανεπιστήμιο είχε πραγματοποιήσει τελετή για την Ημέρα του Πατέρα, ευτυχώς οι φοιτητές κατάφεραν να εκκενώσουν τους χώρους του κτηρίου και δεν έπαθαν τίποτα.

Σύμφωνα με αναφορά μαρτύρων, η κα Orawan Chaemjamrat και η κα Naiyana Saichampa, θυρωροί, δήλωσαν στους Ταϊλανδούς δημοσιογράφους ότι άκουσαν έναν δυνατό ήχο έκρηξης που προερχόταν από οθόνες LCD σε ένα αμφιθέατρο στον δεύτερο όροφο του κτιρίου πριν πέσουν σπινθήρες και χτυπήσουν το χαλί, προκαλώντας γρήγορη ανάφλεξη της φωτιάς.

Οι θυρωροί φέρεται να προσπάθησαν να φωνάξουν για βοήθεια και να σβήσουν τις φωτιές μόνοι τους, αλλά δεν τα κατάφεραν έγκαιρα, δήλωσαν Ταϊλανδοί δημοσιογράφοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυροσβεστική ομάδα κατάφερε να ελέγξει τις φλόγες μετά από 2 ώρες. Αρχικά, οι ιατροδικαστές και οι υπάλληλοι των Δημοσίων Έργων θα ερευνούσαν περαιτέρω τη σκηνή του συμβάντος για να προσδιορίσουν την ακριβή αιτία του φλόγα.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.