Το Πουκέτ εγκαινιάζει πρόγραμμα ασφάλειας τουρισμού χωρίς εγκλήματα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

(NNT) – Η επαρχία του Πουκέτ ξεκίνησε το πρόγραμμα «Phuket Crime Free» για να ενισχύσει την ασφάλεια των διεθνών τουριστών κατά την υψηλή περίοδο. Το έργο, που δημιουργήθηκε μέσω Μνημονίου Συνεργασίας (MoU), περιλαμβάνει τη συνεργασία μεταξύ κυβερνητικών φορέων, συμπεριλαμβανομένης της επαρχιακής διοίκησης, της αστυνομίας και του γραφείου μετανάστευσης, καθώς και οντοτήτων του ιδιωτικού τομέα όπως το Εμπορικό Επιμελητήριο του Πουκέτ και η Ένωση Ξενοδόχων της Ταϊλάνδης.

Η πρωτοβουλία, που επισημάνθηκε από τον Έφορο της Αστυνομίας Μετανάστευσης του Πουκέτ, Pol Col Thanet Sukchai, ανταποκρίνεται στον αυξανόμενο αριθμό τουριστών, γεγονός που ενισχύει τις ανησυχίες σχετικά με το έγκλημα, ειδικά τα αδικήματα για τα ναρκωτικά. Ο κύριος στόχος του προγράμματος είναι η διασφάλιση τουριστικών καταλυμάτων μέσω μιας ολοκληρωμένης βάσης δεδομένων με εγκαταστάσεις και επισκέπτες, διασφαλίζοντας ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από εγκλήματα και ναρκωτικά.

Η κίνηση είναι μέρος της προσπάθειας του Πουκέτ να τοποθετηθεί ως κορυφαίος παγκόσμιος τουριστικός προορισμός, προωθώντας τη βιώσιμη πρόληψη του εγκλήματος και ενισχύοντας την περιφερειακή ασφάλεια και ασφάλεια. Αντιμετωπίζει επίσης τις προκλήσεις που θέτει ο τερματισμός της συλλογής καρτών μετανάστευσης TM 6, η οποία παρείχε ζωτικής σημασίας πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή των ομογενών στην Ταϊλάνδη.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.