Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης συμμετέχει στο Φεστιβάλ Loi Krathong στο Τσιάνγκ Μάι

Τσιάνγκ Μάι-

Στις 28 Νοεμβρίου 2023, ο κ. Srettha Thavisin, ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης, και η κα Paetongtarn Shinawatra, ηγέτης του Pheu Thai Party, συμμετείχαν στο φεστιβάλ Loi Krathong στο Mueang Chiang Mai, στο Chiang Mai.

Το Yi Peng, ή Loi Krathong Festival 2023, είχε τεράστιο αριθμό Ταϊλανδών και ξένων τουριστών που συμμετείχαν σε αυτό το ετήσιο παραδοσιακό φεστιβάλ. Το φεστιβάλ ήταν διακοσμημένο με ζωντανά κρεμαστά φανάρια και διοργάνωσε ταϊλανδικούς πολιτιστικούς χορούς και επιδείξεις πυροτεχνημάτων.

Σκοπός του φεστιβάλ ήταν η διατήρηση του παραδοσιακού τουρισμού Lanna στο Τσιάνγκ Μάι. Επιπλέον, θα δημιουργούσε εισόδημα για τους ντόπιους και θα τονώσει τη μικροοικονομία.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, πραγματοποιήθηκαν 22 παρελάσεις από την Πύλη Tha Phae μέχρι το Δημοτικό Γραφείο του Τσιάνγκ Μάι με την ένωση του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα και ξένους πρεσβευτές. Αναφέρθηκε ότι στελέχη της Tesla Company και άλλοι διεθνείς καλεσμένοι ήταν επίσης προσκεκλημένοι στο φεστιβάλ.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.