Ο εορτασμός Loy Krathong στην Πατάγια προσελκύει σημαντικό ενδιαφέρον από τους επισκέπτες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Terminal21 Pattaya Shopping Mall

Πατάγια -

Η Πόλη της Πατάγια ήταν γεμάτη εορταστική ενέργεια καθώς Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες συνέρρεαν στην πόλη για να συμμετάσχουν στο παραδοσιακό φεστιβάλ Loy Krathong το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου 2023.

Η εκδήλωση σε εθνικό επίπεδο, που πραγματοποιήθηκε στις παραλίες της Pattaya και της Jomtien στην περιοχή Banglamung της επαρχίας Chonburi, ήταν μάρτυρας ενός πλήθους χιλιάδων Ταϊλανδών και διεθνών τουριστών που ανυπόμονα κατευθύνθηκαν προς τη θάλασσα για να επιπλέουν Krathongs (διακοσμητικά άρματα) σε μια χαρούμενη γιορτή. φεστιβάλ Loy Krathong της χρονιάς.

Η εκδήλωση επέκτεινε τη γοητεία της πέρα ​​από τον κόσμο της Ταϊλάνδης, καθώς τράβηξε το ενδιαφέρον ενός αρκετά μεγάλου αριθμού ξένων, ιδιαίτερα εκείνων από την Ευρώπη και την Κίνα.

Τεράστια πλήθη παρευρισκομένων παρατάχθηκαν κατά μήκος της παραλίας για να αγοράσουν Krathong και σνακ από ντόπιους πωλητές, ενώ η αστυνομία της Pattaya παρακολουθούσε σε επαγρύπνηση τους πωλητές που πουλούσαν παράνομα κροτίδες ή φανάρια που θα μπορούσαν να αποτελέσουν κίνδυνο για το περιβάλλον.

Πέρα από το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης της Πατάγια, οι μεγάλες εκδηλώσεις Loy Krathong εκτυλίχθηκαν σε διάφορες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένου του Δήμου Nongprue και της λίμνης Mapprachan. Παρόμοιες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε δημόσια πάρκα κοντά σε δεξαμενές και αρκετούς ναούς σε όλη την Ταϊλάνδη, καθένας από τους οποίους συμβάλλει στην όμορφη κουλτούρα των Ταϊλανδών.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.