Ορισμένοι τουριστικοί πράκτορες της Πατάγια αντιτίθενται στις λειτουργίες μπαρ αργά το βράδυ στην παραλία

Πατάγια -

Ορισμένοι τουριστικοί φορείς της Pattaya έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους σχετικά με την ιδέα να επιτραπούν οι νυχτερινοί χώροι στην Beach Road να λειτουργούν μέχρι τις 4 π.μ., επικαλούμενοι ανησυχίες για την ηχορύπανση, την ασφάλεια και τη συνολική επίδραση στην εικόνα της πόλης.

Ο Thanet Supornsahasrungsi, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικής Ομοσπονδίας Chonburi (ACTF), δήλωσε ότι ενώ χαιρέτισε την εφαρμογή των ωρών λειτουργίας 4 π.μ., τόνισε ότι ο κανονισμός πρέπει να εφαρμόζεται επιλεκτικά.

Υποστήριξε ότι οι μεταμεσονύχτιες ώρες θα πρέπει να εφαρμόζονται ειδικά μόνο σε εγκαταστάσεις στη Walking Street, τη δημοφιλή και νόμιμη περιοχή νυχτερινής διασκέδασης της πόλης, και όχι στην Beach Road ή σε άλλα μέρη της Pattaya λόγω του συνδυασμού καταλυμάτων φιλικών προς την οικογένεια και κατοικημένων περιοχών.

Η Pattaya News σημειώνει ότι από τις 15 Δεκεμβρίου, η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης θα επιτρέψει στους χώρους διασκέδασης να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι τις 4 π.μ. σε μια προσπάθεια να τονώσει την οικονομία. Ο κανονισμός θα ξεκινήσει με πέντε τουριστικούς προορισμούς: Μπανγκόκ, Πουκέτ, Τσιάνγκ Μάι, Κο Σαμούι και Πατάγια.

Με την αναδυόμενη ιδέα να συμπεριληφθεί η Beach Road ως άλλη επιτρεπόμενη περιοχή ψυχαγωγίας, προέκυψαν ανησυχίες ότι οι κάτοικοι σε κοντινά διαμερίσματα και ξενοδοχεία θα επηρεαστούν αρνητικά.

Ο κ. Thanet δήλωσε περαιτέρω ότι η φήμη της Beach Road θα μπορούσε επίσης να επιδεινωθεί περαιτέρω λόγω της υποτιθέμενης σχέσης της με τη βιομηχανία του σεξ.

Τόνισε ότι δεν αναζητά κάθε τουρίστας τη νυχτερινή διασκέδαση ή δεν σκοπεύει να επισκεφτεί την περιοχή με τα κόκκινα φανάρια στην Πατάγια σήμερα, καθώς η τάση του οικογενειακού τμήματος αυξάνεται.

Οι τουριστικοί πράκτορες από τη Ρωσία και την Ταϊβάν φέρεται επίσης να έχουν εκφράσει ανησυχίες για τη φήμη της Πατάγια για τη νυχτερινή ζωή και τη βιομηχανία του σεξ, αποτρέποντας τους ταξιδιώτες που είναι προσανατολισμένοι στην οικογένεια.

«Οι τουριστικοί φορείς θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για αλλαγές. Φυσικά, υπάρχουν ακόμα εκείνοι που αναζητούν τη νυχτερινή διασκέδαση όταν επιλέγουν την Pattaya ως προορισμό τους, αλλά αυτή η ομάδα είναι πολύ μικρότερη και σταδιακά θα γινόταν ακόμη μικρότερη», είπε ο κ. Thanet.

Συμβούλεψε ότι η Πατάγια θα πρέπει να επικεντρωθεί στην προσέλκυση ταξιδιωτών με υψηλό κόστος, προωθώντας περισσότερες δυνατότητες τουρισμού υγείας και ευεξίας.

Είπε ότι τα ξενοδοχεία στο Na Jomtien έχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι της κεντρικής Pattaya λόγω της παραθαλάσσιας τοποθεσίας τους και της εγγύτητάς τους στο Διεθνές Αεροδρόμιο U-tapao. Οι τοπικές αεροπορικές εταιρείες θα πρέπει επίσης να εξετάσουν άλλα δρομολόγια με περισσότερες ευκαιρίες, καθώς οι τουρίστες συχνά συνδυάζουν ταξίδια στην Πατάγια με την Μπανγκόκ ή άλλες επαρχίες και προτιμούν να χρησιμοποιούν αεροδρόμια της Μπανγκόκ, είπε ο κ. Thanet.

Εν τω μεταξύ, το υπουργικό συμβούλιο της Ταϊλάνδης ενέκρινε επίσημα την παράταση του ωραρίου λειτουργίας για εστιατόρια και χώρους διασκέδασης σε επιλεγμένες περιοχές της Μπανγκόκ, του Πουκέτ, του Τσονμπούρι, του Τσιάνγκ Μάι και του Κο Σαμούι σήμερα, 28 Νοεμβρίου.

Ο κανονισμός θα τεθεί σε ισχύ τον Δεκέμβριο, ευθυγραμμιζόμενος με την τουριστική περίοδο αιχμής.

Πηγή αρχικού άρθρου και μερικές πληροφορίες: Μπανγκόκ Δημοσίευση
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.