Η αστυνομία της εθνικής οδού Kanchanaburi κατάσχεσε παράνομα πυροβόλα όπλα και φορτηγό, ο οδηγός απέφυγε τη σύλληψη

Kanchanaburi-

Στις 27 Νοεμβρίου 2023, η αστυνομία της εθνικής οδού της Ταϊλάνδης κατέσχεσε δύο παράνομα πυροβόλα όπλα και ένα φορτηγό στο σιδηροδρομικό δρόμο Wat Wang Yai, στο Sai Yok, Kanchanaburi. Ο οδηγός του φορτηγού φέρεται να ήταν ακόμη ελεύθερος μέχρι την ώρα του Τύπου.

Σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας της εθνικής οδού της Ταϊλάνδης, ο φερόμενος οδηγός φορτηγού ενήργησε ύποπτα, οπότε η αστυνομία του έκανε σήμα να σταματήσει το όχημά του, ωστόσο, ο οδηγός επιτάχυνε σε προσπάθειά του να διαφύγει. Λίγο αφότου η αστυνομία της Ταϊλάνδης ανακάλυψε ότι το ύποπτο φορτηγό είχε εγκαταλειφθεί σε μια σιδηροδρομική διασταύρωση και ο οδηγός δεν βρισκόταν πουθενά.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το όχημα και βρήκαν δύο παράνομα πυροβόλα όπλα, AK-47 και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με πυροβόλα όπλα, επιπλέον, ο ύποπτος άφησε πίσω του το πορτοφόλι του και φέρεται να ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Narongchai.

Προηγουμένως, ο Narongchai φέρεται να κατείχε ποινικό μητρώο παράνομης διακίνησης αλλοδαπών εργατών, κατασκευής πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας και παραβάσεων ναρκωτικών ουσιών, δήλωσε η αστυνομία της Ταϊλάνδης.


Αρχικά, οι αστυνομικοί του Sai Yok συγκέντρωσαν στοιχεία από τον τόπο του συμβάντος και δεσμεύτηκαν να διεξαγάγουν περαιτέρω έρευνα για να βρουν και να θέσουν τον Narongchai υπεύθυνο για τα εγκλήματά του.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.