Ο υπουργός Εσωτερικών της Ταϊλάνδης Anutin πετά με ιδιωτικό τζετ για να διευκολύνει την επείγουσα αποστολή καρδιοχειρουργικής

Εθνική -

Ο υπουργός Εσωτερικών της Ταϊλάνδης Anutin Charnveerakul οδήγησε το δικό του ιδιωτικό τζετ την Κυριακή για να μεταφέρει έναν καρδιοχειρουργό από την Μπανγκόκ στη βορειοανατολική επαρχία Sakon Nakhon για μια επείγουσα αποστολή δωρεάς καρδιάς.

Σύμφωνα με αναφορές από ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Anutin, ο οποίος υπηρετούσε επίσης ως Υπουργός Δημόσιας Υγείας, μετέφερε την Dr. Patchara Ongcharit, καρδιαγγειακή και θωρακοχειρουργό από το νοσοκομείο Chulalongkorn, και μια ιατρική ομάδα στο νοσοκομείο Sakon Nakhon στο Mueng Sakon Nakhon. περιφέρειας νωρίς το πρωί της 26ης Νοεμβρίου. Η αποστολή τους ήταν να πραγματοποιήσουν μια ανάκτηση οργάνων από έναν εγκεφαλικά νεκρό ασθενή που είχε προηγουμένως συναινέσει στη δωρεά οργάνων.

Το ταξίδι του υπουργού και της ιατρικής ομάδας με το ιδιωτικό τζετ του Anutin είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχή ανάκτηση ζωτικών οργάνων, συμπεριλαμβανομένων της καρδιάς, των νεφρών και των ματιών, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για να σώσουν τις ζωές άλλων ασθενών.

Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, αποκαλύφθηκε ότι ο Anutin συναντήθηκε με τους συγγενείς του αποθανόντος για να τους δώσει υποστήριξη και συλλυπητήρια για την απώλειά τους. Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον εκλιπόντα για την ανιδιοτελή απόφασή του να δωρίσουν όργανα.

Ο Anutin πιλοτάρει το ιδιωτικό του αεροπλάνο για να υποστηρίξει ιατρικές ομάδες που ασχολούνται με τη μεταφορά οργάνων σε διάφορες περιοχές της χώρας από το 2014. Αυτή η πρωτοβουλία, που ονομάζεται από τα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης ως «Winged Heart Operation», περιλαμβάνει τη διευκόλυνση επειγουσών επιχειρήσεων με εμπορικές πτήσεις ή άλλα μέσα μεταφοράς δεν μπορεί να φιλοξενήσει. Με τα χρόνια, ο Anutin έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία περισσότερες από 50 πτήσεις.

Διορθωτική σημείωση: Αυτό το άρθρο ανέφερε λανθασμένα ότι το αεροσκάφος που χρησιμοποιεί ο κ. Charnvirakul είναι τζετ. Είναι στην πραγματικότητα ένα αεροσκάφος με στροβιλοπροωθητήρα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.