Τραγικοί πυροβολισμοί γάμου με πέντε νεκρούς, ο γαμπρός αυτοκτονεί μετά από καυγά

Nakhon Ratchasima-

Στις 11:00, στις 25 Νοεμβρίου 2023, οι αστυνομικοί του Wang Nam Khiao έλαβαν καταγγελία μαζικών πυροβολισμών σε μια γαμήλια τελετή στο Wang Nam Khiao, Nakhon Ratchasima. Συνολικά αναφέρθηκαν πέντε θύματα, συμπεριλαμβανομένων της νύφης και του γαμπρού.

Οι αστυνομικοί του Wang Nam Khiao στάλθηκαν στον τόπο του συμβάντος και διαπίστωσαν ότι στη γαμήλια τελετή βρέθηκαν τέσσερα πτώματα και δύο άτομα τραυματίστηκαν και σε σοβαρή κατάσταση.

Οι νεκροί ήταν ο κ. Jaturong Suksuk, 29χρονος γαμπρός, η κα Kanchana, μια 38χρονη νύφη, η κα Karnida Manataor, η 37χρονη αδελφή της νύφης, η κυρία Kingthong Klajorho, 60- χρόνων μητέρα της νύφης και ο κ. Thong Nonkhunthod, ένας 50χρονος εθελοντής διάσωσης που αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο νοσοκομείο Wang Nam Khiao.

Ο κ. Bamrung Chaterarat, 28 ετών, πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια του τραγικού περιστατικού και μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο Wang Nam Khiao.


Σύμφωνα με την αναφορά των αστυνομικών του Wang Nam Khiao, ένας άγνωστος μάρτυρας κατέθεσε ότι πριν από το περιστατικό των πυροβολισμών, οι καλεσμένοι γιόρταζαν τη γαμήλια τελετή, ωστόσο, ο γαμπρός και η νύφη είχαν προσωπική διαμάχη. Ο Jaturong, ο γαμπρός, φέρεται να ήταν μεθυσμένος και κατέστρεψε το περιβάλλον του.

Λίγο μετά, ο Jaturong φέρεται να άρπαξε το όπλο του 9 mm από το όχημά του και πυροβόλησε μέχρι θανάτου τη νύφη και άλλους προαναφερθέντες καλεσμένους πριν αυτοκτονήσει, είπε ο άγνωστος μάρτυρας στους αστυνομικούς.

Ο άγνωστος μάρτυρας δήλωσε στην αστυνομία ότι ο Jaturong ήταν πρώην στρατιωτικός που έχασε το δεξί του πόδι σε ατύχημα με τρένο. Ήταν επίσης υδρόβιος αθλητής με αναπηρία της εθνικής ομάδας της Ταϊλάνδης.

Αρχικά, οι αστυνομικοί του Wang Nam Khiao συγκέντρωσαν στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος και ερεύνησαν περαιτέρω την υπόθεση για να προσδιορίσουν την ακριβή αιτία του συμβάντος.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.