Ο μεθυσμένος άνδρας επιζεί από την πτώση από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου Pattaya

Πατάγια -

Ένας νεαρός άνδρας, που ταξίδευε από το Suphan Buri για να παρευρεθεί στην επίδειξη πυροτεχνημάτων στην Πατάγια, έπεσε από τον πέμπτο όροφο ξενοδοχείου νωρίς το πρωί του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου. Το θύμα, που πιστεύεται ότι ήταν μεθυσμένο, επέζησε της πτώσης αλλά υπέστη σοβαρά τραύματα, σύμφωνα με την αστυνομία της Πατάγια.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 6:45 π.μ. σε ένα ξενοδοχείο που δεν κατονομάζεται στην κεντρική περιοχή Πατάγια κοντά στην οδό Beach Road, στην υποπεριφέρεια Nongprue, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi.

Το θύμα, που αναγνωρίστηκε από την αστυνομία της Πατάγια ως ο κ. Kamalap Boonsong, 21 ετών, βρέθηκε τραυματισμένος στο έδαφος αφού έπεσε από το μπαλκόνι του δωματίου του στον 5ο όροφο. Υπέστη σοβαρά τραύματα, συμπεριλαμβανομένου τραύματος στο κεφάλι με άφθονη αιμορραγία. Το προσωπικό διάσωσης παρείχε την αρχική ιατρική περίθαλψη πριν τον μεταφέρει επειγόντως στο νοσοκομείο.

Μετά από ανάκριση, η κ. Kittiya Sucharit, 24χρονη φίλη του τραυματία, εξήγησε στην αστυνομία ότι μαζί με τον κ. Kamalap είχαν έρθει στην Πατάγια για να παρακολουθήσουν το Διεθνές Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων. Αφού πέρασαν χρόνο σε ένα μπαρ, επέστρεψαν στο δωμάτιό τους γύρω στις 3:30 π.μ.

Η κ. Kittiya ανέφερε ότι αυτή και ο κ. Kamalap ήταν εντελώς χαμένοι από το ποτό και κουρασμένοι από τις δραστηριότητες της ημέρας. Μετά αποκοιμήθηκαν. Ωστόσο, το περιστατικό συνέβη όταν ο κ. Καμάλα ξύπνησε πιθανώς για να χρησιμοποιήσει το μπάνιο.

Η κυρία Kittiya είπε ότι ξύπνησε από έναν δυνατό θόρυβο που έμοιαζε με κάτι που συγκρούεται με μια στέγη. Όταν έκανε έλεγχο, διαπίστωσε ότι η στέγη κάτω από το μπαλκόνι της είχε σπάσει και ο κύριος Kamalap δεν υπήρχε πουθενά στο δωμάτιο. Ανησυχημένη, ρώτησε το προσωπικό του ξενοδοχείου και έμαθε ότι η φίλη της έπεσε από το μπαλκόνι.

Το θύμα αναρρώνει από τα τραύματά του σε τοπικό νοσοκομείο τη στιγμή της αναφοράς. Η αστυνομία της Πατάγια εξετάζει τη σκηνή, λαμβάνει καταθέσεις από μάρτυρες και εξετάζει πλάνα CCTV για να καθορίσει τις ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στο συμβάν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, υποπτεύονται ότι το αλκοόλ μπορεί να έπαιξε κάποιο ρόλο στο φθινόπωρο.



-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.