Διαταραγμένος άνδρας με μοτοσικλέτα προκαλεί πανικό στο σχολείο Chaiyaphum. Επιβολή προληπτικών μέτρων

Chaiyaphum-

Στις 8:30 π.μ., στις 22 Νοεμβρίου 2023, οι αστυνομικοί του Khon San έλαβαν αναφορά για έναν ψυχικά ασθενή που οδηγούσε μια μοτοσικλέτα με ένα πιθανό όπλο στο σχολείο Ban Nam Phu Hin Lad στο οποίο φοιτούσαν 100 μαθητές στο Khon San, Chaiyaphum.

Κον Σαν Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, ωστόσο ο ψυχικά άρρωστος είχε τραπεί σε φυγή στην κατοικία του. Μετά από περίπου μία ώρα πειθούς και διαπραγμάτευσης, οι αστυνομικοί κατάφεραν να πάρουν με επιτυχία τον ύποπτο υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την αναφορά των αστυνομικών του Khon San, ο ύποπτος ήταν μεθυσμένος και επηρεάστηκε από παράνομη ναρκωτική ουσία. Άγνωστος συγγενής του υπόπτου δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ο ύποπτος είχε ιστορικό ψυχιατρικού ασθενή και είχε διακόψει τη θεραπεία για ένα μήνα.

Αρχικά, οι αστυνομικοί συνόδευσαν τον ύποπτο, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό, σε τοπικό νοσοκομείο για νοσηλεία. Ευτυχώς, μόνο ένας δάσκαλος τραυματίστηκε ελαφρά από το περιστατικό.

Μετά το περιστατικό, η Επαρχιακή Υπηρεσία Κοινωνικής Ανάπτυξης και Ανθρώπινης Ασφάλειας Chaiyaphum πραγματοποίησε επιτόπια επιθεώρηση για να αξιολογήσει την ψυχική υγεία των παιδιών και των δασκάλων που εμπλέκονται σε αυτό το περιστατικό.

Επιπλέον, οι αρμόδιες υπηρεσίες θα δημιουργήσουν ένα προληπτικό σχέδιο για την πρόληψη παρόμοιων περιστατικών με κυβερνητικούς αξιωματούχους σε κάθε σχολείο σε όλη την Ταϊλάνδη.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.