Το Φεστιβάλ Φαναριών του Τσιάνγκ Μάι προετοιμάζεται για θεαματικές επιδείξεις φαναριών. Ανακοινώθηκαν αλλαγές πτήσεων

Τσιάνγκ Μάι-

Στις 23 Νοεμβρίου 2023, ο κ. Wisut Khamyod, Αναπληρωτής Διευθυντής του Διεθνούς Αεροδρομίου Τσιάνγκ Μάι, αποκάλυψε στα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης σχετικά με το επερχόμενο Φεστιβάλ Loy Krathong ή Φαναριών στο Τσιάνγκ Μάι από τις 27 έως τις 28 Νοεμβρίου ότι θα πραγματοποιηθούν συνολικά 160 πτήσεις να ακυρωθεί και να επαναπρογραμματιστεί.

Συνολικά 101 πτήσεις θα ακυρωθούν και 59 πτήσεις θα επαναπρογραμματιστούν, πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού, σύμφωνα με τις ώρες του φεστιβάλ τη νύχτα.

Ωστόσο, η αλλαγή δεν θα επηρεάσει τις εναέριες υπηρεσίες καθώς οι αεροπορικές εταιρείες έχουν ενημερώσει εκ των προτέρων τους επιβάτες να διαχειρίζονται ανάλογα τα ταξιδιωτικά τους σχέδια.

Όσον αφορά την εκστρατεία για την ασφαλή απελευθέρωση των πλωτών φαναριών, το Διεθνές Αεροδρόμιο του Τσιάνγκ Μάι έστειλε επιστολή ζητώντας τη συνεργασία από τις αρμόδιες υπηρεσίες σχετικά με τις κατευθυντήριες γραμμές που ονομάζονται «Θα πρέπει και δεν πρέπει» κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Loy Krathong. Αυτό περιγράφει σημεία όπου απαγορεύονται τα επιπλέοντα φανάρια και άλλα παρόμοια αντικείμενα κοντά σε εναέριες διαδρομές.

Από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 28 Νοεμβρίου 2023, το Φεστιβάλ Φαναριών θα πραγματοποιηθεί στο Τσιάνγκ Μάι καθώς η προετοιμασία της εκδήλωσης βρίσκεται σε εξέλιξη κατά μήκος του ποταμού Πινγκ. Η εκδήλωση έχει συναρπαστικά διακοσμητικά, όπως κρεμαστά φανάρια, Krathong και άλλα ζωηρά αντικείμενα με πάνω από 2,000 μονάδες.


Επιπλέον, οι αρμόδιες υπηρεσίες πραγματοποίησαν επιτόπιο έλεγχο σε προβλήτες κατά μήκος του ποταμού Ping για ασφάλεια και ενίσχυση των προσγειώσεων.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Φαναριών, θα υπάρξουν πολλές δραστηριότητες που αντιπροσωπεύουν την κουλτούρα της Ταϊλάνδης και την τοπική σοφία, όπως χειροτεχνίες, διαγωνισμούς τραγουδιού, υπηρεσίες πορθμείων και πολλά άλλα.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.