Ο γιος επιτίθεται στον πατέρα με μαχαίρι στο Chonburi

Τσονμπούρι -

Ένας 30χρονος στο Chonburi επιτέθηκε με μαχαίρι στον πατέρα του, αφήνοντας το θύμα με πολλαπλά σοβαρά τραύματα.

Το περιστατικό συνέβη στις 21 Νοεμβρίου γύρω στις 11:54 στην υποπεριοχή Na Klua, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi. Το θύμα, ο 10χρονος Udon Chansungnoen, βρέθηκε ξεντυμένος στο μπροστινό μέρος της κατοικίας του από τα σωστικά συνεργεία. Ο άνδρας υπέστη σοβαρά τραύματα, συμπεριλαμβανομένου ενός τραύματος από μαχαίρι κάτω από την αριστερή θηλή του και άλλα XNUMX τραύματα στο σώμα του.

Ο κ. Udon αναφέρθηκε ότι είχε δεχτεί βαρβαρότητα από τον ίδιο του τον γιο, τον 30χρονο Adisak Chan-sungneun, για τον οποίο η αστυνομία του Chonburi είπε ότι ήταν υπό την επήρεια παράνομων ναρκωτικών όταν ήρθαν να τον συλλάβουν. Η ομάδα διάσωσης παρείχε την αρχική ιατρική βοήθεια στον κ. Udon προτού τον μεταφέρει επειγόντως στο νοσοκομείο.

Η ανιψιά του κ. Udom, η οποία αναγνωρίστηκε μόνο ως κα Φοννάπας λόγω του νεαρού της ηλικίας της, αποκάλυψε ότι ήταν μάρτυρας της επίθεσης. Είπε ότι ο Adisak, ο ύποπτος, ενεργούσε παράξενα πριν από την επίθεση. Ο Adisak φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ήταν ο αληθινός γιος του βασιλιά Naresuan, μιας σημαντικής ιστορικής φυσιογνωμίας στην ιστορία της Ταϊλάνδης, και πίστευε ότι κάποιοι αόρατοι πολεμιστές Χμερ, εχθροί του βασιλιά Naresuan, προσπαθούσαν να τον βλάψουν.

Ο Adisak είχε επίσης ιστορικό κατάχρησης ναρκωτικών, αλλά είχε υποβληθεί σε θεραπεία. Ωστόσο, πρόσφατα είχε αρνηθεί να πάρει τα φάρμακά του, είπε η κ. Φοννάπα.

Οι αρχές συνέλαβαν τον Adisak για περαιτέρω έρευνα. Μια ιατροδικαστική ομάδα συνέλεξε στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων δειγμάτων ναρκωτικών από το σώμα του Adisak, ενώ ο κ. Udom παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.