Οι αρχές της Ταϊλάνδης κατάσχουν παράνομα δέρματα και πτώματα Python στο Phichit Raid

Phichit-

Στις 20 Νοεμβρίου 2023, οι αξιωματικοί της Ταϊλανδικής Υπηρεσίας Φυσικών Πόρων και Καταστολής του Εγκλήματος (NED) ξεκίνησαν επιχείρηση έρευνας σε τέσσερις διαφορετικές τοποθεσίες στο Mueang Phichit και κατάσχεσαν 12 άγριους πύθωνες, 5 φύλλα αποξηραμένου δέρματος πύθωνα και άλλα πτώματα άγριων ζώων.


Σύμφωνα με την αναφορά των αξιωματικών του NED, μια ανώνυμη πηγή ανέφερε ότι υπήρξε παράνομη ανατομή πύθωνων για να τους εκδορίσουν και να τους πουλήσουν στο εξωτερικό ως αξεσουάρ. Στη συνέχεια, οι αξιωματικοί του NED συγκέντρωσαν στοιχεία και ζήτησαν ένταλμα έρευνας από τα δικαστήρια της Ταϊλάνδης.

Ως αποτέλεσμα, ένας άγνωστος φερόμενος ιδιοκτήτης των αγαθών κατηγορήθηκε για παράνομη κατοχή προστατευόμενης άγριας ζωής και σφαγίων χωρίς άδεια σύμφωνα με τον νόμο περί προστασίας και προστασίας των άγριων ζώων.

Επιπλέον, αξιωματικοί του NED δήλωσαν στα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης μετά την έρευνα ότι σήμερα αναζητούνται πύθωνες για το δέρμα και τα όργανά τους. Ένας πύθωνας μπορούσε να πουληθεί ζωντανός για 80 μπατ ανά κιλό και το δέρμα του άξιζε 1,000 μπατ ανά μέτρο.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.