Η Ταϊλάνδη εγκαινιάζει πολιτική για να στοχεύει ύποπτα παράνομα πρόσωπα με επιρροή σε εθνικό επίπεδο

Εθνικός-

Στις 21 Νοεμβρίου 2023, ο κ. Chada Thaiseth, Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, έδωσε δημόσια μια πολιτική για την πρόληψη και την καταστολή προσωπικοτήτων με επιρροή σε όλη την Ταϊλάνδη, η οποία ξεκίνησε την 1η Δεκεμβρίου 2023.

Η πολιτική θα ενσωματωθεί με το διοικητικό τμήμα της Ταϊλάνδης, την αστυνομία, τον στρατό και όλους τους σχετικούς φορείς σε επίπεδο επαρχίας και περιφέρειας σε επείγουσα δράση.

Ο Τσάντα αποκάλυψε δημόσια τις κατευθυντήριες γραμμές για την αντιμετώπιση μιας λίστας ύποπτων προσωπικοτήτων με επιρροή σύμφωνα με τις επαρχιακές πληροφορίες και τις σχετικές υπηρεσίες.

Τα άτομα που είναι ύποπτα ως πρόσωπα με επιρροή και εμπλεκόμενα άτομα (Κόκκινος Κώδικας) πρέπει να αντιμετωπιστούν με αποφασιστική δράση εντός 3 μηνών. Επιπλέον, οι επαρχιακοί υπάλληλοι πρέπει να αναφέρουν τα αποτελέσματα των επιδόσεων τους σε μηνιαία βάση.

Στην περίπτωση των ατόμων στη λίστα παρακολούθησης (Κίτρινος Κώδικας), όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες πρέπει να διενεργήσουν έρευνα και να συλλέξουν στοιχεία για περαιτέρω νομική διαδικασία εντός 6 μηνών. Επιπλέον, οι επαρχιακοί υπάλληλοι πρέπει να αναφέρουν τα αποτελέσματα των επιδόσεων τους κάθε δύο μήνες.

Επιπλέον, άλλα άτομα που έχουν ύποπτες συμπεριφορές ή εμπλέκονται σε παράνομες ουσίες, είναι τοκογλύφοι και άλλες παράνομες δραστηριότητες πρέπει να αντιμετωπιστούν σε τοπικό επίπεδο σε κάθε μέρος της περιοχής.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.