Μοτοσικλετιστές που τραυματίστηκαν στην Πατάγια, λένε ότι ο σκοτεινός δρόμος προκάλεσε το ατύχημα

Πατάγια -

Σε τροχαίο τραυματίστηκαν δύο μοτοσικλετιστές νωρίς χθες το πρωί στην Pattaya Soi 11. Ο αναβάτης ισχυρίστηκε ότι ο δρόμος ήταν πολύ σκοτεινός και προκάλεσε το ατύχημα.

Στη 01:00 π.μ. της 19ης Νοεμβρίου, το αστυνομικό τμήμα της Πατάγια έλαβε αναφορά για ατύχημα με μοτοσικλέτα με τραυματισμούς στο Soi 11. Μετά τη λήψη της αναφοράς, ομάδες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σημείο για να αξιολογήσουν την κατάσταση.

Στο σημείο του ατυχήματος, μια μοτοσυκλέτα Honda Zoomer-X βρέθηκε αναποδογυρισμένη και κατεστραμμένη στη μέση του δρόμου. Ο τραυματίας αναγνωρίστηκε ως η κα Σουπαπόρν, 24 ετών (αποκαλύφθηκε το επώνυμο), η οδηγός της μοτοσυκλέτας. Ήταν ξαπλωμένη στο δρόμο με μέτρια τραύματα και πόνο στο αριστερό πόδι. Το προσωπικό έκτακτης ανάγκης χρησιμοποίησε νάρθηκες ποδιών και βασικές πρώτες βοήθειες πριν τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ο άλλος εμπλεκόμενος οδηγούσε μοτοσυκλέτα Honda PCX, η οποία είχε φθορές στο μπροστινό μέρος. Ο οδηγός, κ. Κορακώτ, 21 ετών (αποκαλούμενο επίθετο), έφερε ελαφρά τραύματα γύρω από το σώμα του και περίμενε τη βοήθεια στο σημείο.

Όταν το The Pattaya News πήρε συνέντευξη από τον κ. Korakot, αποκαλύφθηκε ότι, σύμφωνα με τον ίδιο, ταξίδευε κατευθείαν προς τη διασταύρωση Pattaya Klang. Υποστήριξε ότι η περιοχή ήταν σκοτεινή και δεν είχε επαρκή φωτισμό του δρόμου, καθιστώντας δύσκολη την ορατότητα της κας Supaporn, η οποία έβγαινε από το Soi Chaloem Phra Kiat 11. Αυτή η έλλειψη ορατότητας οδήγησε στη σύγκρουση και στους επακόλουθους τραυματισμούς, είπε ο κ. Korakot.

Σε μήνυμά του προς τις αρμόδιες αρχές, ο κ. Κορακώτ ζήτησε να έχει περισσότερα φώτα στη λεωφόρο ή οι αρχές να επισκευάσουν τυχόν δυσλειτουργικά φώτα για την αποφυγή ατυχημάτων στο μέλλον.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.