Ο Sheynnis Palacios από τη Νικαράγουα στέφθηκε Μις Υφήλιος 2023. Η Anntonia Porsild από την Ταϊλάνδη κατέκτησε την 1η επιλαχούσα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Anntonia Porsild, Miss Universe Thailand 2023 (Instagram)

Εθνική -

Ο διαγωνισμός Miss Universe 2023 ολοκληρώθηκε με χάρη και ομορφιά στις 19 Νοεμβρίου στο The Adolfo Pineda Gymnasium στο Ελ Σαλβαδόρ. Ο Sheynnis Palacios από τη Νικαράγουα αναδείχθηκε νικητής, διεκδικώντας το πολυπόθητο στέμμα της Μις Υφήλιος 2023 εν μέσω της χαράς των συναδέλφων διαγωνιζομένων και των θαυμαστών.

Η Anntonia Porsild, εκπροσωπώντας την Ταϊλάνδη, εξασφάλισε την 1η επιλαχούσα, ενώ η Moraya Wilson από την Αυστραλία κατέκτησε τη 2η επιλαχούσα. Η εκδήλωση παρουσίασε μια φαντασμαγορική παραγωγή με σαγηνευτικό φωτισμό, χρώματα και ήχο. Επιπλέον, ο παγκόσμιος τραγουδιστής John Legend, γνωστός για επιτυχίες όπως το "All of Me", επέστρεψε στη σκηνή μετά από 13 χρόνια για μια αξέχαστη ερμηνεία.

Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη ενθουσιασμό καθώς τράβηξε την προσοχή των λάτρεις των καλλιστείων σε όλο τον κόσμο. Οι οπαδοί της Ταϊλάνδης, ειδικότερα, παρακολούθησαν στενά τον αγώνα, δημιουργώντας μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

Η Anntonia Porsild, γνωστή στοργικά ως "Ann", είναι μια 27χρονη βασίλισσα ομορφιάς που γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 1996. Με ύψος 175 εκατοστών, είναι κάτοχος πτυχίου στο Διεθνές Μάρκετινγκ και τις Δημόσιες Σχέσεις από το Stamford International University. Έχοντας μεγαλώσει σε μια πολυπολιτισμική οικογένεια με μητέρα Ταϊλανδή και Δανό πατέρα, η Ann βίωσε μια διαφορετική ανατροφή, ζώντας σε επτά διαφορετικές χώρες σε όλη την παιδική της ηλικία.

Εκτός από τις αναζητήσεις της στα καλλιστεία, η Ann είναι παθιασμένη με τον αθλητισμό καθώς της αρέσει το μπάσκετ, το βόλεϊ και το ποδόσφαιρο. Το μείγμα πολιτισμών στο οικογενειακό της υπόβαθρο έχει διαμορφώσει την Ann σε ένα καλά στρογγυλεμένο άτομο, αντανακλώντας τη διαφορετικότητα που γιορτάζει η Μις Υφήλιος.

Καθώς ο Sheynnis Palacios παίρνει το στέμμα της Μις Υφήλιος 2023, το εντυπωσιακό ταξίδι και το επίτευγμα της Anntonia Porsild ως 1η επιλαχούσα προσθέτουν ένα άλλο περήφανο κεφάλαιο στην κληρονομιά της Ταϊλάνδης στους διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.