Βρετανός και η κοπέλα του τραυματίστηκαν σε καυγά στο Pattaya Go Go Bar

Πατάγια -

Καυγάς ξέσπασε σε ένα go-go bar στην Πατάγια νωρίς σήμερα το πρωί, με αποτέλεσμα ένας Βρετανός και η Ταϊλανδή φίλη του να τραυματιστούν μέτρια.

Το περιστατικό αναφέρθηκε στην αστυνομία της Πατάγια γύρω στις 3 το πρωί της 19ης Νοεμβρίου. Η αστυνομία και τα σωστικά συνεργεία ανταποκρίθηκαν γρήγορα στη σκηνή στο μετρό Soi LK στη Νότια Πατάγια, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi, για να βρουν ένα ζευγάρι Βρετανών-Ταϊλανδών που είχε τραυματιστεί.

Ο 28χρονος Τζακ Φ., Βρετανός υπήκοος, είχε υποστεί ρήξη στο στόμα του, αιμορραγούσα μύτη και εκδορές γύρω από το σώμα του. Το πουκάμισό του ήταν βαμμένο με αίμα. Η Ταϊλανδέζα φίλη του κυρίου Τζακ, η 35χρονη κυρία Sunaree T., είχε επίσης υποστεί πρήξιμο στο πρόσωπο και ένα κομμένο χείλος. Αρχικά, αρνήθηκαν να πάνε στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια για να αναφέρουν και να καταθέσουν από φόβο πιθανών επιπτώσεων, αλλά τελικά η αστυνομία κατάφερε να τους πείσει να το κάνουν.

Σύμφωνα με την κυρία Sunaree, είχε μια λεκτική διαφωνία με κάποιες γυναίκες σε ένα άγνωστο go-go bar, η οποία εξελίχθηκε σε σωματική αντιπαράθεση. Στη συνέχεια κάλεσε τον κύριο Τζακ για βοήθεια, αλλά η κατάσταση επιδεινώθηκε καθώς μια ομάδα άνω των δέκα ατόμων στο μπαρ ενεπλάκη και άρχισε να επιτίθεται σωματικά τόσο στην κυρία Σουνάρι όσο και στον κύριο Τζακ.

Το ζευγάρι ήταν μεγαλύτερο σε αριθμό στη μάχη και τραυματίστηκε. Ωστόσο, η κυρία Sunaree εξέφρασε απροθυμία να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς δεν ήθελε να δημιουργήσει προβλήματα με αυτή την ομάδα ανθρώπων λόγω φόβου για ενδεχόμενο κίνδυνο. Επίσης, δεν αποκάλυψε το κίνητρο πίσω από την αρχική διαφωνία με τις γυναίκες στο μπαρ.

Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού ανέφεραν ότι παρατήρησαν την κυρία Sunaree να μαλώνει με τις γυναίκες, οι οποίες φαινόταν να είναι εργάτριες στην εγκατάσταση. Υποστήριξαν ότι η υποκίνηση προήλθε από την τραυματία, η οποία στη συνέχεια κάλεσε τον αλλοδαπό φίλο της. Παρακολουθώντας τον καυγά, άλλοι εργαζόμενοι στο μπαρ ενεπλάκησαν και κυνήγησαν ακόμη και τα θύματα που επιχείρησαν να τραπούν σε φυγή. Οι αυτόπτες μάρτυρες παρατήρησαν ότι οι εργαζόμενοι αγνόησαν εντελώς την παρουσία άλλων ανθρώπων στην περιοχή και δεν έδειχναν καμία ανησυχία για τους τοπικούς νόμους.

Πολ. Ο λοχαγός Natchaphon Saengsi, αναπληρωτής ερευνητής στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya, είπε στο The Pattaya News ότι έδωσε εντολή στους αστυνομικούς να προχωρήσουν στον τόπο του συμβάντος για ενδελεχή εξέταση, συμπεριλαμβανομένης της ανάκρισης μαρτύρων και της εξέτασης βίντεο από κάμερες CCTV. Θα μιλούσε και η διοίκηση της εν λόγω gogo. Η αστυνομία απέκρυψε το όνομα του Γκόγκο εν αναμονή περαιτέρω έρευνας.

Ο αστυνομικός είχε στόχο να εντοπίσει ολόκληρη την ομάδα που ευθύνεται για το περιστατικό. Τα επόμενα βήματα θα περιλαμβάνουν τη διεξαγωγή δίκαιων συνεντεύξεων και με τα δύο μέρη πριν προχωρήσετε σε νομικές διαδικασίες.

Επιπλέον, η Πολ. Ο πλοίαρχος Natchaphon σχολίασε ότι το περιστατικό αμαύρωσε πολύ την τουριστική εικόνα της Pattaya υπό το φως του σχεδίου της κυβέρνησης να παρατείνει το ωράριο λειτουργίας του μπαρ μέχρι τις 4:00 π.μ. Προέτρεψε τους παρόχους υπηρεσιών να βοηθήσουν στη διατήρηση της φήμης της πόλης αποφεύγοντας να προκαλέσουν τέτοιου είδους περιστατικά.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.