Το τουρνουά μπάσκετ Pattaya Open θα διεξαχθεί από σήμερα

Πατάγια -

Οι προετοιμασίες για το Pattaya Open Basketball Tournament 2023 συζητήθηκαν χθες, 16 Νοεμβρίου, με τον κ. Surat Thepchaito, Διευθυντή του Γραφείου Τουρισμού και Αθλητισμού, να προεδρεύει της συνάντησης ετοιμότητας.

Η εκδήλωση, που έχει προγραμματιστεί από τις 17 έως τις 21 Νοεμβρίου, θα περιλαμβάνει έναν διαγωνισμό μπάσκετ 5-on-5 στο Pattaya Community Sports Ground στο Soi Nong Ket Yai και έναν αγώνα μπάσκετ γυναικών 3×3 από τις 24 έως τις 26 Νοεμβρίου στο Terminal 21 Pattaya.

Το τουρνουά στοχεύει να προσφέρει ευκαιρίες στους τοπικούς νέους και κατοίκους, ενώ παράλληλα προωθεί την Πατάγια ως αθλητική πόλη και προορισμό αθλητικού τουρισμού. Στη συνάντηση δόθηκε έμφαση στα μέτρα ασφαλείας και στα σχέδια διαχείρισης της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Θα υπάρξει επίσης μια δωρεάν συναυλία από τον διάσημο Ταϊλανδό ράπερ F-Hero στο Terminal 21 στις 7:00 μ.μ. στις 24 Νοεμβρίου.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.