Η Pattaya καλωσορίζει το Φεστιβάλ Diwali Celebration of Lights στην παραλία Pattaya

Πατάγια -

Η Pattaya πρόκειται να φιλοξενήσει το ετήσιο Φεστιβάλ Diwali, μια γιορτή χιλιετιών των φώτων που προέρχονται από την ινδική υποήπειρο.

Προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στην Pattaya Central Beach από τις 15 έως τις 19 Νοεμβρίου, αυτή η μεγάλη εκδήλωση υπόσχεται να φωτίσει την πόλη με πολιτιστική ζωντάνια.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται σχολαστικά από την Ταϊλανδο-Ινδική Επιχειρηματική Ένωση και την Ινδική Ένωση Πατάγια, με πρωταρχικό στόχο την προβολή των ινδικών παραδόσεων και την ενίσχυση του τουρισμού στην Πατάγια.

Οι παρευρισκόμενοι μπορούν να βυθιστούν σε μια μυριάδα δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Diwali, συμπεριλαμβανομένης μιας εκδήλωσης «Απίστευτη Ινδία» από τις 15 έως τις 19 Νοεμβρίου. Αυτή η εκδήλωση περιλαμβάνει διάφορες ινδικές παραδόσεις, προσφέροντας μια πλούσια πολιτιστική εμπειρία. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί ένα Φεστιβάλ Ινδικού Φαγητού από τις 17 έως τις 18 Νοεμβρίου, παρέχοντας στους παρευρισκόμενους την ευχάριστη ευκαιρία να απολαύσουν αυθεντική ινδική κουζίνα.

Το αποκορύφωμα των εορτασμών είναι οι εορτασμοί Diwali στις 18 Νοεμβρίου, όταν η πόλη θα ζωντανέψει με εκπληκτικές ζωντανές μουσικές παραστάσεις από τον DJ Bollywood και ένα μαγευτικό σόου με πυροτεχνήματα που θα φωτίσουν ολόκληρη την πόλη του θερέτρου. Πέρα από την ψυχαγωγία, το Diwali έχει βαθιά πνευματική σημασία, συμβολίζοντας το θρίαμβο του φωτός επί του σκότους και του καλού έναντι του κακού. Καθώς η Pattaya αγκαλιάζει θερμά αυτήν την πολιτιστική ανταλλαγή, το Φεστιβάλ Diwali γίνεται ένας λαμπερός φάρος ενότητας και χαράς για όλους.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.