Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης διερευνά σημαντικές επιχειρηματικές ευκαιρίες με εταιρείες των ΗΠΑ

Εθνικός-

Στις 4:00 (τοπική ώρα Σαν Φρανσίσκο), στις 14 Νοεμβρίου 2023, ο κ. Srettha Thavisin, ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης, αποκάλυψε δημόσια μια συζήτηση με μεγάλους ιδιωτικούς επιχειρηματικούς τομείς στην αγορά των ΗΠΑ.

Ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα λιανικής, το Walmart, επιδιώκει να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του ευκαιρίες σε προϊόντα της Ταϊλάνδης, όπως τα τοπικά τρόφιμα της Ταϊλάνδης και τα τρόφιμα Halal που έχουν ήδη πωληθεί σε πολλές πολιτείες.
Ο Srettha πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια συνάντησης με την εταιρεία Western Digital, τον μεγαλύτερο κατασκευαστή υλικού στην Ταϊλάνδη, φέρεται να επιδιώκουν να μεταφέρουν την κύρια βάση της στην Ταϊλάνδη και να επενδύσουν περισσότερα στην αγορά της Ταϊλάνδης.

A συζήτηση με στελέχη της AWS, μία από τις θυγατρικές της Amazon, είχε υπογράψει συμβόλαιο για επενδύσεις και σύντομα θα δημιουργήσει το κέντρο δεδομένων της, μια υπηρεσία cloud, πρόσθεσε η Srettha.
Επιπλέον, ο Srettha εξέφρασε το θερμό του καλωσόρισμα για την υπογραφή ΜΣ με την εταιρεία Google και τη Microsoft για το κέντρο δεδομένων.
Ωστόσο, η Srettha θα ενισχύσει περαιτέρω τον βιομηχανικό τομέα της Ταϊλάνδης στα πρότυπα παγκόσμιας κλάσης στο εγγύς μέλλον.
«Με την καλή ποιότητα της εκπαίδευσης και των ιατρικών τομέων στην Ταϊλάνδη, πολλοί ξένοι επενδυτές έδειξαν σημάδι ικανοποίησης για την ποιότητα ζωής στην Ταϊλάνδη, η οποία θεωρείται δύναμη που επιτρέπει στην Ταϊλάνδη να παραμείνει σταθερή και να ανταγωνιστεί στην παγκόσμια σκηνή», κατέληξε ο Ταϊλανδός Πρωθυπουργός.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.