Το Τμήμα Μετεωρολογίας της Ταϊλάνδης ανακοινώνει επίσημα ότι η χειμερινή περίοδος στην Ταϊλάνδη ξεκίνησε

Εθνικός-

Το Τμήμα Μετεωρολογίας της Ταϊλάνδης ανακοινώνει ότι η Ταϊλάνδη θα εισέλθει στη χειμερινή περίοδο από τις 14 Νοεμβρίου 2023.

Οι ελάχιστες θερμοκρασίες στη βόρεια Ταϊλάνδη αναμένεται να πέσει κάτω από τους 23 βαθμούς Κελσίου, υποδηλώνοντας κρύο καιρό σε αρκετές περιοχές. Η κατεύθυνση του ανέμου που καλύπτει την Ταϊλάνδη σε υψόμετρα από 100 μέτρα έως 3,500 μέτρα θα μετατοπιστεί στα βορειοανατολικά ή ανατολικά.

Στο μεταξύ, οι άνεμοι σε υψηλότερα υψόμετρα, άνω των 5,000 μέτρων, θα στραφούν σε δυτικούς. Ωστόσο, στα πρώτα στάδια αυτής της χειμερινής περιόδου, στη βόρεια Ταϊλάνδη θα σημειωθούν βροχοπτώσεις σε ορισμένες περιόδους, ενώ η νότια περιοχή αναμένεται να έχει συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.