Ορισμένοι επιχειρηματίες της Pattaya θέλουν η κινεζική αστυνομία να περιπολεί τα τουριστικά σημεία της πόλης

Πατάγια -

Ορισμένοι επιχειρηματίες στην Πατάγια υποστήριξαν την εγκαταλελειμμένη πλέον ιδέα της πρόσκλησης της κινεζικής αστυνομίας να περιπολεί τουριστικά hotspot στην Ταϊλάνδη, η οποία είχε ως στόχο να ενισχύσει την εμπιστοσύνη των Κινέζων ταξιδιωτών.

Αν και η δυνατότητα της πρότασης που αναφέρθηκε αρχικά από το Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης έχει πλέον αποκλειστεί εντελώς από την κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός αρνείται συνεχώς ότι θα συνέβαινε ποτέ μετά από έντονη κριτική στο Διαδίκτυο, ορισμένοι ιδιωτικοί τουριστικοί φορείς στην Πατάγια εξακολουθούν να επιθυμούν την υλοποίηση της ιδέας λόγω της μείωσης των Κινέζων επισκεπτών.

Την Τρίτη, 14 Νοεμβρίου, η κυρία Lamphueng 'Lisa' Hamilton, η πρόεδρος της Pattaya Nightlife Business Association, είπε στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης ότι είναι καλή ιδέα να περιπολούν Κινέζους αστυνομικούς στις τουριστικές περιοχές της Πατάγια, επειδή η συνεργασία θα βοηθήσει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης, ιδίως όσον αφορά την ασφάλεια. μεταξύ Κινέζων επισκεπτών.

Δήλωσε ότι μίλησε με τους φίλους της στην Κίνα και έμαθε ότι οι περισσότεροι Κινέζοι τουρίστες έχουν προειδοποιηθεί να είναι προσεκτικοί όταν ταξιδεύουν στην Ταϊλάνδη, κάτι που είναι κακό σημάδι για τον τουρισμό.

Ως εκ τούτου, μια τέτοια συνεργασία μεταξύ των αρχών επιβολής του νόμου των δύο χωρών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχυθεί η ασφάλεια για τους Κινέζους τουρίστες, ιδιαίτερα καθώς η κινεζική αστυνομία έχει ήδη καταλόγους εγκληματιών που μπορεί να έχουν καταφύγει στην Ταϊλάνδη για να κάνουν παράνομες επιχειρήσεις, είπε.

Η κυρία Lamphueng πρόσθεσε ότι η παρουσία της κινεζικής αστυνομίας θα βοηθήσει επίσης στην προσέλκυση επιχειρήσεων και τουριστών υψηλής ποιότητας να επισκεφθούν την Ταϊλάνδη, οδηγώντας σε αύξηση των αφίξεων. Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι θα ενισχύσει επίσης τον διμερή δεσμό μεταξύ Ταϊλάνδης και Κίνας.

Τούτου λεχθέντος, η ιδέα και η πρόταση καταρρίφθηκαν εντελώς από ανώτερους ηγέτες της Ταϊλάνδης αυτή τη στιγμή, συμπεριλαμβανομένου του Αρχηγού της Αστυνομίας της Ταϊλάνδης, ο οποίος είπε ότι θα μπορούσε να παραβιάσει την κυριαρχία της Ταϊλάνδης.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.