Διαμαρτυρία ανηλίκων στο κέντρο κράτησης Nakhon Ratchasima, αναζητώντας δικαιοσύνη και μεταφορά του αρχηγού

Nakhon Ratchasima-

Στις 10 Νοεμβρίου 2023, περισσότεροι από 40 ανήλικοι διαδήλωσαν σε ένα κέντρο κράτησης ανηλίκων στη Nakhon Ratchasima, καθώς οι ηγέτες των διαδηλώσεων φέρονται να ζήτησαν δικαιοσύνη από ανήλικους σωφρονιστικούς υπαλλήλους που ισχυρίστηκαν ότι τους παρενόχλησαν και τους τιμώρησαν άδικα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ηγέτες των διαδηλωτών ζήτησαν από τον ακτιβιστή αρχηγό τους, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό λόγω της ηλικίας τους, να μεταφερθεί πίσω στις εγκαταστάσεις.


Οι αξιωματικοί έπεισαν με επιτυχία τους διαδηλωτές να σταματήσουν κάθε βίαιη διαμαρτυρία και να σταματήσουν να καταστρέφουν περιουσιακά στοιχεία σε κτίρια και συνόδευσαν 36 ηγέτες διαδηλώσεων στις κεντρικές φυλακές Nakhon Ratchasima και Chonburi.


Στις 11 Νοεμβρίου 2023, ο κ. Anutin Charnvirakul, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, έδωσε οδηγίες και τόνισε στον κ. Sayam Sirimongkol, Κυβερνήτη της Nakhon Ratchasima, τη συζήτηση και απαγόρευσε οποιαδήποτε σωματικά επιβλαβή ενέργεια για τη νεολαία.
Δεν πρέπει να υπάρχει σωματική βία κατά των νέων από κυβερνητικούς αξιωματούχους, καθώς η κατανόηση είναι το κλειδί για την επίλυση του προβλήματος, είπε ο Anutin.
Μέχρι την ώρα του Τύπου, η κατάσταση ήταν υπό έλεγχο και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους ηγέτες των διαδηλωτών υπό κράτηση. Αναφέρθηκε ότι ελήφθησαν προληπτικά μέτρα για την αποτροπή παρόμοιων περιστατικών από την τρίτη παρδεσμούς.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.