Ο κλέφτης μοτοσικλετών χτυπά στο Pattaya Soi Siam Country Club

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Πατάγια -

Ένας κλέφτης μοτοσικλετών, μεταμφιεσμένος με ένα διάσημο μπουφάν ντελίβερι, έκλεψε ένα μηχανάκι από κάτοικο στο Soi Siam Country Club στην Πατάγια τα ξημερώματα χθες.

Η 37χρονη ιδιοκτήτρια μοτοσικλέτας, Soisunee Meesan, πήγε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης την Κυριακή, 12 Νοεμβρίου, για να αναφέρει την κατάστασή της. Η γυναίκα από την Ταϊλάνδη παραπονέθηκε ότι η μπλε μοτοσικλέτα της 125 Honda Wave της κλάπηκε από το πλυντήριό της που βρίσκεται στο Soi Siam Country Club στην υποπεριφέρεια Nongprue της Pattaya, στην επαρχία Chonburi, αμέσως αφού μπήκε στο κατάστημά της για να αρπάξει κάποια αντικείμενα.

Η κ. Soisunee εξήγησε ότι το περιστατικό συνέβη γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα χθες. Ήταν έτοιμος να γυρίσει σπίτι από τη δουλειά με τον γιο της, όταν και οι δύο αποφάσισαν να αφήσουν τη μοτοσικλέτα στο μπροστινό μέρος του καταστήματος για να πιάσουν μερικά αντικείμενα στο πίσω μέρος για λίγο με τα κλειδιά στην ανάφλεξη. Ο κινητήρας του μηχανήματος ήταν αναμμένος τη στιγμή που η κυρία Soisunee άκουσε να το απομακρύνει. Έτρεξε προς το μηχανάκι και βρήκε ότι είχε φύγει.

Κατά τον έλεγχο του πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, διαπιστώθηκε ότι ένας ψηλός άνδρας, ντυμένος με μπουφάν παράδοσης τροφίμων, πήρε το όχημα της κυρίας Soisunee. Ο ένοχος φορούσε μάσκα προσώπου και έτσι το θύμα δεν μπορούσε να δει το πρόσωπό του.

Η κα Soisunee δήλωσε ότι ήθελε πίσω το μηχανάκι της γιατί το χρειαζόταν για να πάει στη δουλειά. Το είχε αγοράσει μόλις πριν από πέντε μήνες και ακόμα δεν το είχε πληρώσει πλήρως, δήλωσε το θύμα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφειτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.