ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι ληστές της Πατάγια συνελήφθησαν μετά από επίθεση και ληστεία σε Ρώσο τουρίστα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: mgronline

Πατάγια -

Δύο άνδρες της Ταϊλάνδης συνελήφθησαν την Κυριακή από την αστυνομία της Πατάγια αφού έκλεψαν το τηλέφωνό της σε μια Ρωσίδα κοντά στο Jomtien Second Road λίγο πριν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Η αστυνομία της Πατάγια αναζητά εντατικά δύο υπόπτους που κλέψανε μια νεαρή Ρωσίδα στο Jomtien Second Road.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Η επιτυχής σύλληψη δύο ανδρών που αναγνωρίστηκαν από την αστυνομία της Πατάγια μόνο ως ο κ. Sakkan, 28 ετών, και ο κ. Phanudej, 27, στις 12 Νοεμβρίου έφερε τεράστια ανακούφιση στο νεαρό Ρώσο θύμα.

Οι δύο ύποπτοι, των οποίων τα πλήρη ονόματα παραμένουν άγνωστα εν αναμονή της έρευνας, συνελήφθησαν από την αστυνομία της Πατάγια για την επίθεση και τη ληστεία εναντίον της 23χρονης κας Aleksandra Rychkova, Ρωσίδας επισκέπτριας στην Πατάγια.

Και οι δύο άνδρες της Ταϊλάνδης ομολόγησαν την αδικία τους, η οποία περιελάμβανε σωματική επίθεση στην κυρία Αλεξάντρα και κλοπή του τηλεφώνου της. Ο Phanudej, ένας από τους υπόπτους, παραδέχτηκε ότι έβαλε ενέχυρο το τηλέφωνο του τουρίστα για «500 μπατ», ενώ κρατούσε 300 μπατ για τον εαυτό του και έδωσε στον συνεργό του, Σακκάν, 200 μπατ. Ο Phanudej ισχυρίστηκε ότι κατέφυγε σε αυτό το έγκλημα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρει χρήματα για να αγοράσει βρεφικό γάλα σε σκόνη για το νεογέννητο παιδί του, καθώς ισχυρίστηκε ότι ήταν σπασμένος και δεν είχε άλλες επιλογές.

Εν τω μεταξύ, ο Sakkan ομολόγησε ότι επιτέθηκε στην κυρία Aleksandra ενώ ο Phanudej περίμενε. Και οι δύο ισχυρίστηκαν ότι αυτή ήταν η πρώτη τους φορά που εμπλέκονταν σε παράνομες δραστηριότητες, και οδηγήθηκαν από παρορμητικές σκέψεις.

Αφού έμαθε για τη σύλληψη των υπόπτων, η κα Aleksandra εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την αστυνομία της Πατάγια και έδωσε ένα μήνυμα στους Ρώσους συνταξιδιώτες της ότι η Ταϊλάνδη εξακολουθεί να είναι μια ασφαλής χώρα επειδή οι αστυνομικοί είναι επιμελείς και ενδιαφέρονται ειλικρινά για την ασφάλεια των τουριστών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: mgronline

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.