Ο Anutin Charnvirakul λαμβάνει Επίτιμο Διδάκτορα Δημόσιας Υγείας από το Ινστιτούτο Praboromarajchanok

Εθνικός-

Στις 10 Νοεμβρίου 2023, η κ. Traisulee Traisanakul, εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών, δήλωσε δημόσια ότι το Ινστιτούτο Praboromarajchanok απένειμε τον τίτλο του Επίτιμου Διδάκτορα Δημόσιας Υγείας 2023 στον κ. Anutin Charnvirakul, Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης.

Το Ινστιτούτο Praboromarajchanok είναι ένα δημόσιο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για την παραγωγή του εργατικού δυναμικού της δημόσιας υγείας υπό το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας στην Ταϊλάνδη.

Ο Anutin εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για το τιμητικό βραβείο ως το μεγαλύτερο επίτευγμα στη ζωή του. Τόνισε επίσης το ρόλο του στην υποστήριξη και την εκτίμηση του ιατρικού έργου και του έργου της δημόσιας υγείας στην καλύτερη προσπάθειά του, λαμβάνοντας υπόψη τη ζωή των πολιτών της Ταϊλάνδης.

Ο Traisulee δήλωσε δημόσια ότι ο βαθμός του Επίτιμου Διδάκτορα Δημόσιας Υγείας ήταν να επαινέσει τον Anutin ως καλό παράδειγμα στην κοινωνία που υποστηρίζει συνεχώς το ιατρικό έργο και το έργο της δημόσιας υγείας με σημαντικό αντίκτυπο στο έθνος και την κοινωνία.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.