Μεγάλη κατοχή ναρκωτικών στο Roi Et: Κατασχέθηκαν πάνω από 140,000 χάπια αμφεταμίνης, τέσσερα άτομα συνελήφθησαν

Roi Et-

Στις 8 Νοεμβρίου 2023, η Πολ. Ο υποστράτηγος Sarayut Sa-nguanphokai, ο Ανώτατος Διοικητής, και οι αστυνομικοί ναρκωτικών Roi Et αναχαίτησαν τέσσερις φερόμενους λαθρεμπόρους ναρκωτικών με πάνω από 140,000 χάπια αμφεταμίνης στο Phon Thong, Roi Et.

Οι φερόμενοι ως λαθρέμποροι ναρκωτικών αναγνωρίστηκαν αργότερα μόνο ως ο κ. Suthat, 34 ετών, η κ. Thanattha, 55, ο κ. Wisava, 46 και η κα Prapanich, 41 ετών.

Πολ. Ο υποστράτηγος Sarayut αποκάλυψε δημόσια ότι οι αστυνομικοί ναρκωτικών Roi Et εντόπισαν το λαθρεμπόριο ναρκωτικών απόπειρα μέσω ενός σεντάν στο Roi Et και στις παρακείμενες επαρχίες. Η ομάδα της αστυνομίας αναχαίτισε το ύποπτο σεντάν και στη συνέχεια ζήτησε να ελέγξει το όχημα και ανακάλυψε παράνομες ουσίες κρυμμένες μέσα.


Οι τέσσερις φερόμενοι ως ύποπτοι ομολόγησαν τις αδικίες τους και οδηγήθηκαν για να εντοπίσουν τα σημεία όπου είχαν ρίξει τις παράνομες ουσίες, πάνω από 18,000 μονάδες.

Αρχικά, οι αστυνομικοί του Phon Thong έθεσαν υπό κράτηση τους φερόμενους υπόπτους για νομικές διαδικασίες και δεσμεύτηκαν να διεξαγάγουν περαιτέρω έρευνες για να λογοδοτήσουν τα εμπλεκόμενα άτομα για τα εγκλήματά τους.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.