Διασημότητα της Ταϊλάνδης έπεσε με Sedan σε απορριμματοφόρο στο Nonthaburi, δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν

Nonthaburi-

Στις 4:00 π.μ., στις 7 Νοεμβρίου 2023, οι αστυνομικοί του Mueang Nonthaburi έλαβαν αναφορά ατυχήματος για ένα σεντάν που συγκρούστηκε με ένα απορριμματοφόρο προκαλώντας δύο τραυματισμούς στην οδό Bangkoknon, Mueang Nonthaburi, Nonthaburi.

Μια ομάδα διάσωσης εστάλη στο σημείο του συμβάντος και βρήκε ένα σεντάν σε κατάσταση σοβαρής ζημιάς στο μπροστινό μέρος να έχει σύγκρουση με τη δεξιά πλευρά ενός απορριμματοφόρου. Υπήρχαν δύο ελαφρά τραυματισμένα θύματα που αργότερα αναγνωρίστηκαν ως ο κ. Wirat Choeipim, 34 ετών, και ο κ. Chusak Fakkhiao, 57, οι οποίοι αργότερα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Phra Nang Klao.

Ο κ. Thanakrit "Wan" Panichwid, ο ιδιοκτήτης του ναυαγίου σεντάν, δεν έπαθε τίποτα.


Ο Thanakrit είναι διάσημος ως Ταϊλανδός τραγουδιστής, παραγωγός, ηθοποιός, MC και τραγουδοποιός.
Σύμφωνα με την αναφορά των αστυνομικών, το τοπικό CCTV κατέγραψε το ατύχημα στις 3:58 π.μ. όταν το μαύρο σεντάν συγκρούστηκε απευθείας με το απορριμματοφόρο.

Αρχικά, οι αστυνομικοί της Muang Nonthaburi ανέκριναν και έκαναν τεστ αλκοόλ στο Thanakrit και συνέλεξαν στοιχεία από τον τόπο του συμβάντος.

Αυτήν την ώρα, οι αστυνομικοί αναμένουν τη διάγνωση των θυμάτων από τους γιατρούς ως αποδεικτικά στοιχεία και το αποτέλεσμα του αλκοτεστ για περαιτέρω νομικές διαδικασίες.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.