Ο κλέφτης μοτοσικλετών Banglamung προσποιείται ότι είναι ψυχικά άρρωστος όταν συνελήφθη με κλεμμένο όχημα

Μπανγκλαμούνγκ -

Ένας Ταϊλανδός, ύποπτος για κλέφτη μοτοσικλετών, προσποιήθηκε ότι ήταν ψυχικά άρρωστος όταν συνελήφθη με το κλεμμένο όχημα από την αστυνομία της Μπανγκλαμούνγκ.

Μια έκδοση βίντεο αυτής της ιστορίας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η σύλληψη του 28χρονου Sittichai Chansa εκτυλίχθηκε στις 6 Νοεμβρίου ως απάντηση σε καταγγελία που υποβλήθηκε στην αστυνομία του Banglamung από ένα άγνωστο θύμα στις 2 Νοεμβρίου. Το θύμα ενημέρωσε την αστυνομία ότι η κόκκινη/λευκή μοτοσικλέτα του Honda Wave 125i κλάπηκε από το χωριό Β στην περιοχή Thung Krad της υποπεριφέρειας Banglamung, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Banglamung, άρχισαν να αναζητούν τον κ. Sittichai μέσω βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης και στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι είχε διαπράξει άλλο έγκλημα σε δύο βενζινάδικα στη Σρι Ράτσα όπου έφυγε ξαφνικά με μια μηχανή χωρίς να πληρώσει αφού γέμισε τρία δοχεία γαλονιού των 30 λίτρων. με φυσικό αέριο αξίας 2,678.90 μπατ. Διαπιστώθηκε επίσης ότι ο ύποπτος χρησιμοποίησε το κλεμμένο μηχανάκι του θύματος για να διαπράξει αυτές τις πράξεις.

Στις 6 Νοεμβρίου, η σύλληψη του Sittichai συνέβη όταν η αστυνομία του Banglamung κατάφερε τελικά να τον εντοπίσει σε ένα μικρό ξύλινο καταφύγιο στην υποπεριοχή Thung Sukhla της Σρι Ράτσα. Βρέθηκε με την εν λόγω κόκκινη/λευκή μηχανή Honda Wave 125i. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ήρθε αντιμέτωπος με τα στοιχεία, ο Sittichai παρέμεινε σιωπηλός. Σύμφωνα με την αστυνομία, προσποιήθηκε επίσης τον ψυχικά ασταθή, μιλώντας ακατανόητα και αποφεύγοντας τη συνεκτική συνομιλία, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τη σύλληψη.

Παρ' όλα αυτά, η αστυνομία του Μπανγκλαμούνγκ δήλωσε ότι είχε ισχυρά στοιχεία εναντίον του και θα προχωρήσει σύμφωνα με το νόμο. Μέχρι την ώρα του Τύπου, ο ύποπτος παραμένει υπό κράτηση και οι αστυνομικοί ανακάλυψαν έκτοτε ότι δεν πάσχει από ψυχική ασθένεια.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.