Η Pattaya λαμβάνει το Βραβείο Αξιότιμης Διαφάνειας και Ακεραιότητας

Πατάγια -

Η παράκτια πόλη της Πατάγια τιμήθηκε με το περίφημο Βραβείο Αξιολόγησης Ακεραιότητας και Διαφάνειας (ITA) 2023 στην κατηγορία ανάπτυξης, λόγω της εξαιρετικής διαφάνειας και των εξαιρετικών διοικητικών πρακτικών της, σύμφωνα με τους διοργανωτές του βραβείου.

Το τιμητικό βραβείο, σχεδιασμένο για την αξιολόγηση της διαφάνειας και της ακεραιότητας των κρατικών υπηρεσιών σε εθνικό επίπεδο, απονεμήθηκε στον κ. Poramase Ngampichet, Δήμαρχο της Πατάγια, κατά τη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Κυβερνητικό Μέγαρο της Μπανγκόκ.

Τα βραβεία ITA, που διοργάνωσε η Εθνική Επιτροπή Καταπολέμησης της Διαφθοράς (NACC), προήδρευσε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Ενέργειας, Πιραπάν Σαλιραθαβιμπάγκα. Η τελετή συγκέντρωσε κορυφαίους αξιωματούχους της πόλης από διάφορους τοπικούς διοικητικούς οργανισμούς που είχαν επιδείξει εξαιρετικά ηθικά πρότυπα και διαφάνεια στις λειτουργίες τους κατά το οικονομικό έτος 2023.

Σύμφωνα με το NACC, η Pattaya υποβλήθηκε σε μια αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης και αναδείχθηκε ως ένας από τους 33 από τους 8,303 αξιολογημένους οργανισμούς που έλαβαν το βραβείο. Η διάκριση απονεμήθηκε στην κατηγορία της «Υψηλότερης Ανάπτυξης», με βάση τις αποτελεσματικές πρακτικές διαχείρισης της πόλης, τις υποδειγματικές επιδόσεις, καθώς και τη δέσμευσή της για δικαιοσύνη και διαφάνεια.

Ο δήμαρχος Poramase εξέφρασε την υπερηφάνεια του για την αναγνώριση της Pattaya και απέδωσε την επιτυχία στην αφοσίωση κάθε μέλους του οργανισμού, από ανώτερους αξιωματούχους μέχρι μέλη του προσωπικού. Τόνισε επίσης ότι το βραβείο χρησιμεύει ως απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσής τους να τηρούν τα ηθικά πρότυπα και τη διαφάνεια, κάτι που τελικά ωφελεί την κοινότητα.

«Αυτή η διάκριση αποτελεί απόδειξη των συνεχιζόμενων προσπαθειών μας να ενσταλάξουμε εμπιστοσύνη και να δώσουμε προτεραιότητα στις δημόσιες υπηρεσίες προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις προσδοκίες της κοινότητας», είπε ο Poramase.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.