ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η σύζυγος του ένοπλου Pattaya επιμένει ότι είναι θύματα απάτης, η αστυνομία εντείνει τις έρευνες για τον πυροβολητή

Τσονμπούρι -

Ένας Ταϊλανδός που άνοιξε πυρ και τραυμάτισε ένα ζευγάρι το μεσημέρι στην περιοχή Nongprue το Σαββατοκύριακο εξακολουθεί να είναι ελεύθερος, με την αστυνομία να τον αναζητά εντατικά. Η σύζυγος του υπόπτου ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι φέρεται να παρασύρθηκαν από το ζευγάρι σε μια επενδυτική απάτη, η οποία τους κόστισε πάνω από 400,000 μπατ σε οικονομική ζημιά.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένα ζευγάρι τραυματίστηκε από πυροβολισμούς, ενώ τρία παιδιά τράπηκαν σε φυγή τρομαγμένα αφού ένας άγνωστος ύποπτος άνοιξε πυρ εναντίον τους σε αυτό που η αστυνομία του Nongprue αποκαλεί περιστατικό που σχετίζεται με χρέη το Σαββατοκύριακο.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Μια αναφορά βίντεο αυτής της ιστορίας, αν προτιμάτε, μπορείτε να βρείτε στο κανάλι μας στο YouTube εδώ.

Ο ένοπλος, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την αστυνομία του Nongprue ως ο κ. Chai Chaichanachai, 60 ετών, έχει εκδοθεί σε ένταλμα σύλληψης μετά το περιστατικό. Ωστόσο, μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο που βρίσκεται και παραμένει ελεύθερος.

Το Σάββατο, 4 Νοεμβρίου, η αστυνομία του Nongprue κάλεσε τη σύζυγό του, που ονομαζόταν μόνο η κυρία Nil, 40 ετών, για ανάκριση, κατά τη διάρκεια της οποίας εξήγησε ότι η ίδια και ο 60χρονος σύζυγός της γνώριζαν το τραυματισμένο ζευγάρι. Ισχυρίστηκε ότι γνώρισε την κα Kunyapat Piromjira, 39 ετών, η οποία υπέστη ένα τραύμα από πυροβολισμό στο χέρι της, επειδή ήταν τακτική πελάτισσα για υπηρεσίες νυχιών στο κατάστημά της.

Η κυρία Nil συνέχισε λέγοντας ότι και οι δύο κατάγονταν από τη βόρεια περιοχή της Ταϊλάνδης και γρήγορα δημιούργησαν στενό δεσμό. Αργότερα, η κ. Kunyapat φέρεται να την προσκάλεσε να επενδύσει σε μια εταιρεία πετρελαίου και ναυτιλίας, η οποία εγγυήθηκε 100% απόδοση, σύμφωνα με την κυρία Nil.

Έχοντας εμπιστοσύνη στην κ. Kunyapat, τόσο αυτή όσο και ο σύζυγός της, ο φερόμενος ως ένοπλος, δανείστηκαν χρήματα από την τράπεζα και έναν τοκογλύφο για την επένδυση. Η κυρία Nil ισχυρίστηκε ότι η ίδια και ο σύζυγός της υποθήκευσαν ακόμη και το αυτοκίνητό τους για 50,000 μπατ και πούλησαν όλα τα χρυσά κοσμήματά τους, ύψους 465,000 μπατ, προτού το αναθέσουν στους τραυματίες για να το διαχειριστούν.

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2023, μετά την επένδυση, έλαβαν μια φορά επιστροφή 16,500 μπατ. Ωστόσο, έκτοτε δεν έλαβαν άλλες επιστροφές για τα χρήματά τους. Η κυρία Nil ενημέρωσε την αστυνομία ότι το ζευγάρι τους είπε ότι η επένδυσή τους δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί και έτσι, το ζευγάρι αποφάσισε να ακυρώσει και υποσχέθηκε να επιστρέψει όλα τα χρήματα.

Αφού τακτοποίησε κάποια έγγραφα, το ζευγάρι πήρε και την κυρία Νιλ και τον κ. Τσάι στην κατοικία τους και μάλιστα τους παρείχε μια κάρτα-κλειδί για να μπουν στο χωριό τους, για να τους πείσουν ότι σίγουρα θα ξεπλήρωναν το χρέος. Ωστόσο, η κυρία Nil ανέφερε ότι όταν έφτασε η πρώτη δόση, οι ζημιωθέντες φέρεται να αρνήθηκαν να αποπληρώσουν, προκαλώντας άγχος τόσο σε εκείνη όσο και στον σύζυγό της.

Πριν συμβεί το περιστατικό των πυροβολισμών, ο σύζυγός της καθησύχασε την κυρία Νιλ, λέγοντας: «Μην ανησυχείτε. Θα πάω να εισπράξω το χρέος». Στη συνέχεια, έφυγε από το σπίτι και δεν επέστρεψε ποτέ.

Εν τω μεταξύ, το The Pattaya News πήρε συνέντευξη από το τραυματισμένο θύμα, την κα Kunyapat, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, σχετικά με τους ισχυρισμούς της συζύγου του υπόπτου. Η κ. Kunyapat επέμεινε σθεναρά ότι τόσο αυτή όσο και ο σύζυγός της δεν συμμετείχαν ποτέ σε δόλιες επενδύσεις ως κατηγορούμενοι. Δήλωσε επίσης ότι ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν τα θύματα αφού ο ύποπτος προσπάθησε να τους απαγάγει και τους πυροβόλησε μπροστά στα νεαρά ανίψια και τους ανιψιούς τους.

Πρόσθεσε ότι έχει δικαιολογητικά και είναι έτοιμη να πολεμήσει την υπόθεση στο μέγιστο βαθμό του νόμου. Επιπλέον, δήλωσε ότι ο σύζυγός της δεν εμπλέκεται στο θέμα, αλλά ο ένοπλος εξακολουθούσε να του πυροβόλησε με όπλο, τραυματίζοντάς τον σε κώμα. Είπε ότι θα ακολουθήσει νομική δράση κατά του ένοπλου στο μέγιστο βαθμό.

Η αστυνομία του Nongprue εξακολουθεί να αναζητά τον ένοπλο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.