Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης διαβεβαιώνει το κοινό ότι οι Ταϊλανδοί όμηροι που κρατούνται από τη Χαμάς είναι ακόμα ασφαλείς

Εθνική -

Ο πρωθυπουργός Srettha Thavisin διαβεβαίωσε τη Δευτέρα το κοινό ότι και οι 23 Ταϊλανδοί που κρατούνται αιχμάλωτοι από τους μαχητές της Χαμάς είναι ακόμα ασφαλείς. Γίνονται διαπραγματευτικές προσπάθειες για την απελευθέρωσή τους, είπε.

Ο Πρωθυπουργός Srettha είπε στις 6 Νοεμβρίου ότι διαβεβαιώθηκε από τον στρατηγό Songwit Noonpakdee, αρχηγό των Βασιλικών Ενόπλων Δυνάμεων της Ταϊλάνδης, το βράδυ της Κυριακής ότι και οι 23 Ταϊλανδοί όμηροι παρέμειναν ασφαλείς.

Ο στρατηγός είχε δει τις εικόνες των ομήρων και επιβεβαίωσε στη Srettha ότι ήταν ζωντανοί. Ο στρατηγός Songwit ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ότι βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τη Χαμάς μέσω της Μαλαισίας για την απελευθέρωση των Ταϊλανδών αιχμαλώτων. Ήλπιζε επίσης σε μια κατάπαυση του πυρός μιας ή δύο ημερών για να δημιουργηθεί ένα παράθυρο για τους ομήρους να συνοδευτούν με ασφάλεια από τη Λωρίδα της Γάζας.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.