Ο ιδιωτικός τομέας εγκαινιάζει την «Smart EV Bike Ltd.» μια θυγατρική για τις υπηρεσίες μεταφοράς ηλεκτρικών μοτοσυκλετών στην Μπανγκόκ

Bangkok/Business News Brief-

Στις 3 Νοεμβρίου 2023, ο κ. Kong Chi Kueng, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της BTS Group Holdings PLC, ανακοίνωσε δημόσια την ίδρυση μιας νέας θυγατρικής εταιρείας «Smart EV Bike Ltd».

Η νέα θυγατρική εταιρεία έχει εγγεγραμμένο κεφάλαιο 20 εκατομμυρίων μπατ για μίσθωση ηλεκτρικών μοτοσυκλετών για υπηρεσίες οδήγησης μοτοσικλετών στις περιοχές BTS της Μπανγκόκ και άλλες συναφείς επιχειρήσεις με ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες.

Η BTS Group Holdings PLC κατέχει μετοχές της Smart EV Bike Ltd. ύψους 66.7% και της Winnonie Ltd, θυγατρικής εταιρείας της Bangchak Corporation PLC που κατέχει μετοχές 33.3%.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.