Η διαμάχη ξέσπασε αφότου φέρεται να βρέθηκε επίσημος της DOPA στο Τσιάνγκ Μάι ανοιχτό μετά από ώρες

Τσιάνγκ Μάι-

Στις 3 Νοεμβρίου 2023, στάλθηκαν στελέχη της Επιτροπής Καταπολέμησης της Διαφθοράς του Δημόσιου Τομέα (PACC) για να ερευνήσουν έναν χώρο ψυχαγωγίας που φέρεται να άνοιξε πέρα ​​από τις νομικά προβλεπόμενες ώρες στο Muang Chiang Mai, στο Chiang Mai.

Πολ. Ο υποστράτηγος Charoonkiat Pankaew, ο Αναπληρωτής Επίτροπος του PACC, αποκάλυψε δημόσια το περιστατικό στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης όταν οι αστυνομικοί του Chang Phueak, πραγματοποιώντας μια τυχαία επιτόπια επιθεώρηση της περιοχής ψυχαγωγίας στο Muang Chiang Mai, στο Τσιάνγκ Μάι, φέρεται να βρήκαν ένα Επαρχιακό Τμήμα Ο υπάλληλος της διοίκησης (DOPA) πίνεται πέρα ​​από τη νόμιμη ώρα κλεισίματος στις 2 Νοεμβρίου σε άγνωστο χώρο διασκέδασης.
Σκοπός της επιτόπιας επιθεώρησης ήταν να αποτραπούν καυγάδες και παράνομη πώληση οινοπνευματωδών ποτών πέραν των νόμιμα προβλεπόμενων ωρών.

"Εάν οι αξιωματικοί του PACC μπορούν να αποδείξουν ότι ο χώρος ψυχαγωγίας άνοιξε πέρα ​​από τις νόμιμα καθορισμένες ώρες χωρίς νόμιμη διακοπή από έναν υποτιθέμενο υπάλληλο της DOPA, θεωρείται παραμέληση εκπλήρωσης των νόμιμων καθηκόντων κάποιου", δήλωσε ο Pol. Ταγματάρχης Χαρουνκιάτ.

Εν τω μεταξύ, εκπρόσωποι της DOPA φέρεται να δήλωσαν ότι ο εν λόγω αξιωματούχος, ο οποίος δεν έχει ταυτοποιηθεί, απλώς «έτρωγε» καθώς ο χώρος παρέχει επίσης εστιατόριο και δεν έπινε πέρα ​​από τη νόμιμη ώρα, επομένως, σύμφωνα με αυτούς, δεν παραβίαζε κανένα νόμο. Ισχυρίστηκαν ότι ο υπάλληλος ήταν εκτός υπηρεσίας και απασχολημένος με το φαγητό και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να παρατηρήσει τυχόν παράνομες ενέργειες που φέρεται να πραγματοποιούνταν σε σχέση με άλλους που έπιναν μετά τη νόμιμη ώρα.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, η κατάσταση συνεχίζει να διερευνάται και από τις δύο υπηρεσίες με ορισμένους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να αποκαλούν την κατάσταση καταιγίδα σε ένα φλιτζάνι τσαγιού.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.