Η αστυνομία της Ταϊλάνδης κατέσχεσε πάνω από 400 παράνομα όπλα και όπλα BB αξίας 4 εκατομμυρίων μπατ σε επιδρομή στην αποθήκη της Μπανγκόκ

Μπανγκόκ -

Στις 2 Νοεμβρίου 2023, αξιωματικοί κατά της εμπορίας ανθρώπων (ATP) στάλθηκαν για να ερευνήσουν δύο αποθήκες στην περιοχή Suksawat, Rat Burana, Μπανγκόκ, κατόπιν εντάλματος έρευνας από το Ποινικό Δικαστήριο Thonburi.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έρευνας, βρέθηκαν παράνομα λευκά όπλα και όπλα BB άνω των 400 μονάδων και πρόσθετος εξοπλισμός άνω των 780 μονάδων, με εκτιμώμενη αξία 4 εκατομμυρίων μπατ.


Οι απομιμήσεις πυροβόλων όπλων είναι ελεγχόμενα προϊόντα που πωλούνται χωρίς την άδεια της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης. Οι αποθήκες αποθηκεύουν τα προϊόντα για να τα διανέμουν σε διαδικτυακές πλατφόρμες και τοπικά καταστήματα λιανικής.

Αρχικά, η αστυνομία της Ταϊλάνδης κατέσχεσε το επίμαχο ακίνητο και συνόδευσε τους φερόμενους ως ιδιοκτήτες της αποθήκης για δικαστικές διαδικασίες. Οι αξιωματικοί της ATP δεσμεύτηκαν να διερευνήσουν περαιτέρω για να λογοδοτήσουν τα εμπλεκόμενα άτομα για τα εγκλήματά τους.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.