Το δεξαμενόπλοιο 22 τροχών συντρίβεται και αναφλέγεται πυρκαγιά, προκαλεί κυκλοφοριακό χάος στην οδό Mittraphap, Korat

Nakhon Ratchasima-

Στις 6:00 μ.μ., στις 31 Οκτωβρίου 2023, οι αστυνομικοί του Pho Klang έλαβαν μια αναφορά ατυχήματος σχετικά με ένα φορτηγό πετρελαιοφόρου 22 τροχών που είχε συντριβεί και είχε πάρει φωτιά στη γέφυρα Pak Thong Chai, Mittraphap Road, Mueang, Nakhon Ratchasima .

Στο σημείο του συμβάντος εστάλησαν πυροσβεστικά οχήματα και σωστική ομάδα για την κατάσβεση της φωτιάς και τον έλεγχο της κατάστασης μετά από 40 λεπτά. Το φορτηγό πετρελαιοφόρο μετέφερε περισσότερα από 30,000 λίτρα καυσίμων και κατευθυνόταν από το Saraburi προς το Khon Kaen. Σε κοντινή απόσταση, ένα φορτηγό ρυζιού με 18 τροχούς χτυπήθηκε στο πίσω μέρος του οχήματος.

Το ατύχημα προκάλεσε μποτιλιάρισμα για περισσότερα από 5 χιλιόμετρα καθώς κλήθηκε γερανός να μεταφέρει το κατεστραμμένο φορτηγό πετρελαιοφόρο.


Ο κ. Vira Kongporn, ο 43χρονος οδηγός φορτηγού πετρελαιοφόρου, τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο. Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο Vira φέρεται να δήλωσε ότι παρατήρησε το φορτηγό ρυζιού μπροστά του, ωστόσο, το φορτηγό πετρελαιοφόρο ήταν βαρύ και δεν μπόρεσε να σταματήσει εγκαίρως το φορτηγό του πριν συγκρουστεί με το πίσω μέρος του φορτηγού ρυζιού.

Αρχικά, οι αστυνομικοί του Pho Klang θα ερευνούσαν περαιτέρω τα ακριβή αίτια του ατυχήματος. Πιθανότατα, ο Βίρα θα κατηγορηθεί για αλόγιστη οδήγηση, πρόσθεσε η αστυνομία.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.