Τραγική σύγκρουση μοτοσικλέτας στοίχισε τη ζωή σε 14χρονο αγόρι στο Manchakhiri, Khon Kaen

Κον Καέν-

Στις 6:30 μ.μ., στις 31 Οκτωβρίου 2023, οι αστυνομικοί του Manchakhiri έλαβαν αναφορά ατυχήματος σχετικά με έναν μοτοσικλετιστή που συγκρούστηκε με το πίσω μέρος ενός φορτηγού στην οδό Ban Pa Phu – Na Chan, Manchakhiri, Khon Kaen. Αναφέρθηκε ένα θύμα.

Στο σημείο του συμβάντος, μια ομάδα διάσωσης από το νοσοκομείο Manchakhiri εστάλη και εντόπισε μια μοτοσικλέτα που είχε συγκρουστεί με ένα φορτηγό στο πίσω μέρος. Σε κοντινή απόσταση, ένα ανώνυμο 14χρονο αγόρι βρέθηκε νεκρό.

Ο κ. Pairot, 46χρονος ιδιοκτήτης νταλίκας, το επώνυμο του οποίου δεν έγινε γνωστό, φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το αγόρι ήταν ανιψιός του που έμενε κοντά στο σπίτι του. Ο Pairot δειπνούσε σε ένα εστιατόριο 200 μέτρα μακριά από τον τόπο του ατυχήματος και άκουσε έναν δυνατό ήχο αγωνιστικής μοτοσικλέτας, σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα σε δύο μοτοσικλέτες.

Λίγο μετά, ο Pairot άκουσε τον ήχο μιας συντριβής. Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, αφού είδε τον ανιψιό του που οδηγούσε τη μοτοσικλέτα πεσμένο στο έδαφος όταν έσπευσε στο σημείο, ο Pairot κάλεσε στη συνέχεια τους αστυνομικούς.

Αρχικά, οι αστυνομικοί του Manchakhiri κατέγραφαν μια καθημερινή αναφορά ως αποδεικτικό στοιχείο και δεσμεύτηκαν να διερευνήσουν περαιτέρω το το συνολικό ατύχημα και να προσδιορίσετε την ακριβή αιτία. Ψάχνουν επίσης για έναν πιθανό δεύτερο αναβάτη μοτοσικλέτας που μπορεί να αγωνιζόταν με το θύμα και να τράπηκε σε φυγή στη συνέχεια για να τους ανακρίνει.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.