Ride-Share and Win Drivers αντιπαρατίθενται μεταξύ τους έξω από το αστυνομικό τμήμα της Pattaya

Πατάγια -

Χθες το βράδυ, το αστυνομικό τμήμα της Πατάγια σχεδόν έγινε σκηνή βίας, καθώς οδηγοί που μοιράζονταν τη βόλτα και οδηγοί Win με πορτοκαλί γιλέκα αντιμετώπισαν ο ένας τον άλλον έξω από το σταθμό και κραδαίνοντας όπλα.

Για να δείτε ένα βίντεο με τη διαμάχη και την επίλυση στο YouTube μας πατήστε ή κάντε κλικ εδώ.

Η τεταμένη κατάσταση, ωστόσο, επιλύθηκε ειρηνικά λόγω της γρήγορης ανταπόκρισης των αστυνομικών της Πατάγια εντός του σταθμού.

Σύμφωνα με αναφορές, το περιστατικό έλαβε χώρα στις 8:30 της 31ης Οκτωβρίου, ακριβώς μπροστά από το αστυνομικό τμήμα της Πατάγια στην υποπεριφέρεια Nongprue, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στο The Pattaya News ότι ένας άνδρας οδηγός, ο οποίος φέρεται να εργαζόταν για την εφαρμογή Bolt, πλησίασε έναν αναβάτη συμβατικής μοτοσυκλέτας ταξί, που συνήθως αναφέρεται ως Win, ενώ κρατούσε ένα μπουκάλι μπύρας με προφανή πρόθεση να τον βλάψει. Ο οδηγός της Win, την ίδια στιγμή, τράβηξε ένα μαχαίρι προετοιμάζοντας την επικείμενη επίθεση.

Ωστόσο, αστυνομικοί στο σταθμό Pattaya παρατήρησαν την κατάσταση και αποφάσισαν αμέσως να επέμβουν για να αποτρέψουν μια πιθανή συμπλοκή, συλλαμβάνοντας στη συνέχεια και τα δύο μέρη.

Η αστυνομία δεν αποκάλυψε επίσημα το κίνητρο πίσω από το περιστατικό ή ποιες κατηγορίες θα αντιμετωπίσουν οι άνδρες, αλλά αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι οι δύο πλευρές ήρθαν αντιμέτωπες πιθανώς λόγω διαφωνίας επιβατών.

Υπήρχαν περίπου 4-5 οδηγοί Bolt παρόντες και ένας από αυτούς άρχισε να προελαύνει προς τον οδηγό Win, προτρέποντας αυτόπτες μάρτυρες να ειδοποιήσουν τις αρχές.

Τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, μια ομάδα από Κερδίστε προγράμματα οδήγησης στην Πατάγια φέρεται να συνεργάστηκε για να εμποδίσει έναν οδηγό που μοιράζεται τη διαδρομή να μεταφέρει μια γυναίκα επιβάτη.

Το περιστατικό καταγράφηκε από περαστικό και αργότερα έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με τη συμπεριφορά των οδηγών ταξί συμβατικών μοτοσυκλετών της Ταϊλάνδης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφειτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.