Δεν βρέθηκε τίποτα κακό κατά την επιθεώρηση καραόκε της αστυνομίας Sattahip

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Sattahip -

Η αστυνομία του Sattahip πραγματοποίησε εντατική επιθεώρηση χώρων καραόκε στην περιοχή της αγοράς Tao Than Thong Thip στις 30 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τον Πολ. Συνταγματάρχης Panya Damlek, αρχηγός της αστυνομίας του Αστυνομικού Σταθμού Sattahip, η επιθεώρηση διεξήχθη σύμφωνα με την πολιτική της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης να διασφαλίσει ότι κάθε περιοχή ήταν καλά οργανωμένη. Η ομάδα επιθεώρησης επικεντρώθηκε στην επιβολή των ωρών κλεισίματος, στην αποτροπή της πρόσβασης ανηλίκων και στην πρόληψη της κατοχής όπλων και παράνομων ναρκωτικών από πελάτες καραόκε στην αγορά Tao Than Thong Thip στο Sattahip.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι όλες οι εγκαταστάσεις διέθεταν τις απαιτούμενες άδειες λειτουργίας και δεν διαπιστώθηκαν παρατυπίες. Ωστόσο, η Πολ. Συνταγματάρχης Πάνια τόνισε ότι οι παραβάτες οποιουδήποτε νόμου ή κανονισμού θα συλλαμβάνονται άμεσα.

Η αστυνομία του Sattahip είχε επίσης λάβει οδηγίες να διενεργεί τακτικούς ελέγχους σε χώρους διασκέδασης για την ασφάλεια των εγχώριων και ξένων επισκεπτών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.