Τραγικό ατύχημα πολλαπλών οχημάτων απαίτησε τρεις ζωές στο Sadao της Songkhla

Songkhla-

Στις 11 μ.μ., στις 28 Οκτωβρίου 2023, οι αστυνομικοί του Sadao έλαβαν μια αναφορά ατυχήματος πολλών οχημάτων που είχε ως αποτέλεσμα τρεις θανάτους στην οδό Kanchanawanit, Sadao, Songkhla.

Στη συνέχεια στάλθηκαν τοπικές ομάδες διάσωσης για να σώσουν τους τραυματίες. Στο σημείο του συμβάντος, ένα αγωνιστικό φορτηγό βρέθηκε να συγκρούστηκε με φορτηγό στο πίσω μέρος και σε κοντινή απόσταση υπήρχε μια μοτοσικλέτα που είχε υποστεί σοβαρές ζημιές.

Τρεις επιβάτες ήταν εγκλωβισμένοι μέσα στο φορτηγό που βρέθηκε σε κρίσιμες συνθήκες, ενώ ένας αναίσθητος μοτοσικλετιστής βρέθηκε 100 μέτρα μακριά από τον τόπο του ατυχήματος. Στη συνέχεια, οι ομάδες διάσωσης εισέβαλαν στο φορτηγό για να μεταφέρουν τους τραυματίες σε κοντινό νοσοκομείο με βιασύνη.

Δυστυχώς, οι τρεις από τους τέσσερις τραυματίες ανακοινώθηκαν νεκροί αφού μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο λόγω της κρίσιμης κατάστασης τους. Οι νεκροί αναγνωρίστηκαν δημοσίως μόνο ως: ο κ. Theeraphong, 37, ο κ. Suthilak, 50, και η κυρία Malinee, 61χρονη μοτοσικλετιστής, και ένας ακόμη άγνωστος τραυματίας επέζησε.


Σύμφωνα με την έκθεση της ομάδας διάσωσης, ο κ. Watcharapong, ο 32χρονος οδηγός φορτηγού, φέρεται να είπε ότι στάθμευσε το φορτηγό του στην άκρη του δρόμου, εν τω μεταξύ, δύο αγωνιστικά φορτηγά φέρονται να έτρεχαν γρήγορα πριν ένα από τα φορτηγά χάσει τον έλεγχο του. όχημα. Στη συνέχεια, ένα αγωνιστικό φορτηγό συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα και γλίστρησε στο πίσω μέρος του φορτηγού.

Ένα άλλο φερόμενο αγωνιστικό φορτηγό δεν φάνηκε πουθενά έκτοτε.
Αρχικά, οι αστυνομικοί του Sadao επιθεώρησαν τον τόπο του συμβάντος για να συλλέξουν στοιχεία και δεσμεύτηκαν να ερευνήσουν διεξοδικά την υπόθεση για περαιτέρω νομικές διαδικασίες.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.